Chinawoman & Katrin the thrill @ six d.o.g.s, 2/3/13

Chinawoman Live
Opening act: Katrin the thrill

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ευρώ (προπώληση) 14 ευρώ (πόρτα)

Εισιτήρια online: https://www.eventbrite.com/event/5021738154

Aινιγματική, σκοτεινή φιγούρα, ένας θηλυκός Leonard Cohen, μία ανδρόγυνη φωνή, ο καθένας μπορεί να την χαρακτηρίσει όπως θέλει, αλλά αυτή θα συνεχίσει να ακούει στο όνομα Chinawoman.

Η Michelle Gurevich μεγάλωσε στην ρωσική συνοικία του Τορόντο αφομοιώνοντας την σοβιετική μουσική των γονιών της, πλάι στους Nirvana και τον Nino Rota. Κάτοικος Βερολίνου πια, η Chinawoman έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους (Party Girl 2007, και Show Me The Face, 2010), που -πέρα απο κάθε μόδα- έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση σε κοινό και κριτικούς.

Με λιτές μελωδίες, vintage keyboards, σκοτεινή, δραματική και ενίοτε καμπαρέ και ασπρόμαυρη ατμόσφαιρα, η Chinawoman, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, υιοθετεί το ύφος landmark τραγουδοποιών όπως η Nico και η PJ Harvey, αλλά ταυτόχρονα, και πιο σημαντικά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει την δική της μουσική περσόνα με το ιδιαίτερο στυλ που τη χαρακτηρίζει, και τη φωνή που μένει βαθιά σφηνωμένη στο μυαλό από την πρώτη φορά που θα την ακούσει κανείς.

Το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

Η online προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει:

https://www.eventbrite.com/event/5021738154

Chinawoman – Party Girl:
https://www.youtube.com/watch?v=ANmL7LvNzdw

Chinawoman – Lovers Are Strangers:
https://www.youtube.com/watch?v=iPYd17KH4qQ
https://www.chinawoman.ca

https://www.facebook.com/Chinavoomen
https://gr.myspace.com/chinawoman
https://www.last.fm/music/Chinawoman
https://www.youtube.com/user/chinavoomen

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Katrin the thrill.

Η Κατερίνα Πανοπούλου είναι μια dark indie rock/alternative τραγουδίστρια / δημιουργός από την Αθήνα. Η μουσική της έχει περιγραφεί σαν μια διασταύρωση μεταξύ της PJ Harvey και των Radiohead, και έχει προταθεί από περιοδικά του εξωτερικού όπως το Target Audience Magazine, Pure Grain Audio και Loud Horizon. Με τις Katrin the Thrill έχει εμφανιστεί ζωντανά σε όλη την Ελλάδα, με μεγαλύτερους σταθμούς το Terra Vibe, το Gagarin 205, το Θέατρο Βράχων, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, το Bios, το Athens Pride, το αντιρατσιστικό φεστιβάλ, το Indie Free Festival και μοιράστηκε τη σκηνή με τους Manic Street Preachers, Greg Dulli και Electrelane.

Το 2009, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που σάρωσαν την Ελλάδα, καθώς και πολλά άλλα μέρη του κόσμου, δημιουργήθηκε η ιδέα του Earth Is Calling Us. Η ανάγκη να αναλάβει δράση και να βοηθήσει έμπρακτα αυτήν την μεγάλη καταστροφή, οδήγησε την Katrin στην δημιουργία του πρώτου της σόλο project, με την Τζίνα Δημακοπούλου στην κιθάρα, την Μαρία Ρόκα στο μπάσο και τον Τόλη Τολέα στα τύμπανα.

Το καινούριο της άλμπουμ Evil Eye Charm κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2012 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε διεθνές επίπεδο.

https://www.katrinthethrill.com

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: https://sixdogs.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...