ΜΕΓΑΛΟ WOMEN'S ONLY PARTY 19/4 @ BOOZE UPSTAIRS

Κάθε χρόνο ανυπομονώ να έρθει το Outview Film Festival μου είναι από τις πιο χαρούμενες 11 μέρες του χρόνου. Καταρχάς γίνεται πάντα σε όμορφη ζεστή εποχή με μεγάλη μέρα, είναι στο κέντρο, δίπλα στο Σύνταγμα και έχει  κόσμο που μου αρέσει να γνωρίζω από τις  17.00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Επίσης έχει απέναντι από το Θερβάντες που γίνονται οι προβολές ένα ωραίο καφέ που ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω μόνη μου. Βλέπω ταινίες που μου αφήνουν την αίσθηση ότι έχω πάει σε πολλά μέρη του κόσμου, ανταλλάσσω ματιές με κοπέλες που δεν τις πετυχαίνεις στα συνηθισμένα νυχτερινά μαγαζιά του χώρου μας και πάνω από όλα νιώθω για 11 μέρες ότι αυτή η πόλη είναι καλύτερη από ότι φαντάζει τις υπόλοιπες 357 μέρες J

Φυσικά δεν ξεχνώ και  περιμένω με αγωνιά το μεγάλο Womens Party που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια του Outview Film Festival φεστιβάλ, όχι μόνο γιατί έχει άπειρες κοπέλες να γνωρίσεις αλλά κυρίως γιατί φαντάζει είναι σαν ένα μεγάλο Αθηναϊκό lesbian gathering.

Womens Only Party

Παρασκευή 19 Απριλίου
Booze Upstairs – Κολοκοτρώνη 52

Κάθομαι αναπαυτικά και απλώνω την πλάτη μου προς τα πίσω, χαζεύω τα τρέιλερ και φαστούλες όταν ακόμα τα φώτα είναι ανοιχτά και μετά χάνομαι στην μαγεία της ταινίας. Την Παρασκευή πριν το Womens Party πάντα προβάλλεται μια πολύ όμορφη λεσβιακή ταινία, το Kisse Me.
"H Mia και η Frida γνωρίζονται για πρώτη φορά στο
πάρτυ αρραβώνων των γονιών τους. Ο πατέρας της Mia ετοιμάζεται να παντρευτεί την μητέρα της Frida,
πράγμα που θα κάνει τις Mia και Frida ετεροθαλείς αδελφές. Η Mia έχει χρόνια να επισκεφτεί τον πατέρα
της και έρχεται στο πάρτυ με τον αρραβωνιστικό της Tim. Όσο όμως η Mia και η Frida γνωρίζονται καλύτερα, αρχίζουν να γεννιούνται μεταξύ τους έντονα συναισθήματα που οδηγούν σε παθιασμένο έρωτα κι ανεξέλεγκτη αγάπη."

Αμέσως μετά την προβολή, όλες κατευθυνόμαστε λίγο πιο κάτω από το Θερβάντες, στην Κολοκοτρώνη και ανεβαίνουμε τις επιβλητικές σκάλες του Booze για να μας υποδεχτούν μουσικές και γυναικείες ενέργειες. Dj.Elen, Dj. Nicole, Dj.Gina και όλο το βράδυ συνεχίζεται με φιλιά, αφού το πάρτη είναι αφιερωμένο στην μεγάλη λεσβιακή ταινία του φεστιβάλ που έρχεται από την κρύα Σουηδία αλλά με δυο καυτές πρωταγωνίστριες και ακόμα πιο καυτές υπέροχες λεσβιακές σκηνές, KISS ME ή όπως το λέγεται στα Σουηδικά KΥSS MIG

Εδώ είναι μια άκρως ερωτική σκηνή από το τρέιλερ της ταινίας που «θεματολογει» το Womens Party και που ολόψυχα ευχόμαστε να την βιώσουμε όλες μας το βράδυ της Παρασκευής.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...