Προβολή: “5 – never hide”, 13/9/13

“5 – never hide” η 1η ταινία μικρού μήκους της ομάδας ΣινεΚολεκτίβα.

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων, που πιστεύει ότι το 2013 είναι αναχρονιστικό να μιλάει κανείς για θέματα φύλου, όπως τα δικαιώματα των γυναικών, ισότητα, φυλετικές διακρίσεις κλπ., αλλά όχι ΕΜΕΙΣ. Είμαστε γυναίκες, που συναντιόμαστε για να ενδυναμώσουμε τη δημιουργικότητά μας και να μοιραστούμε τις πολιτικές και τις επιθυμίες μας, μέσω της παραγωγής ταινιών και βίντεο, με το βλέμμα μας στραμμένο, κυρίως στη γυναίκα. ΣινεΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ονομάζεται η ομάδα, που συστήθηκε για τη δημιουργία της ταινίας "5:never hide".

Γνωρίστε τη ΣινεΚολεκτίβα μέσα από τη δουλειά της. Το "5 - never hide" είναι η πρώτη ταινία μικρού μήκους και θα προβληθεί στο πλαίσιο της Δράσης "Ανώμαλη πορεία- ενάντια στη βία της κανονικότητας" που διοργανώνει το mlff

"5:never hide" : Πέντε ιστορίες, που αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων, όπως εγγράφεται στα σώματά τους ή πώς τα σώματά τους προκαλούν τις αντιδράσεις του κοινωνικού περιβάλλοντος. Ο άξονας των ιστοριών αφορά στο πώς το κάθε σώμα νιώθει φυσιολογική την εκάστοτε λειτουργία και επιλογή του και πώς αυτές μεταφράζονται από την κοινωνική συνθήκη - έμφυλη, χωροταξική, βιολογική - μέσα στην οποία βρίσκεται.

Ημέρα προβολής: Παρασκευή 13/9/2013
Τόπος: Πλατεία Δουρούτη
Χάρτης: (https://goo.gl/maps/dyf3o)

Δείτε το τρέιλερ:
www.youtube.com/watch?v=aLgei1ejjFc

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...