Women @ Work @ Αρχιτεκτονική, 24/1 + 7/2/14

“Women @ Work”

Γεωργία Γραμματικού - Εύα Λουκάτου - Βάντα Πιέρρη
Γυναίκες τραγουδοποιοί σε δράση…

Αρχιτεκτονική
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου
& 7 Φεβρουαρίου

Τρεις ταλαντούχες τραγουδοποιοί η Γεωργία Γραμματικού, η Εύα Λουκάτου και η Βάντα Πιέρρη, αποφασίζουν να αναλάβουν κοινή δράση ... μουσική! Δημιουργούν την ομάδα “Women @ Work” και ξεκινούν μαζί ένα ασυνήθιστο ταξίδι στο χώρο της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, με πρώτο σταθμό την Αρχιτεκτονική, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Τρεις κιθάρες, τρεις φωνές επί σκηνής, με τις τρεις μουσικούς να τρυπώνουν η μια στα τραγούδια της άλλης, να σιγοντάρουν τις ιστορίες τους, να σκαρώνουν μελωδίες, με κιθάρες, φυσαρμόνικες, φλογέρες, φωνές.

Με διαφορετικό και ιδιαίτερο μουσικό παρελθόν η καθεμιά, ανομοιόμορφες στο ύφος της γραφής τους, αλλά με κοινά μουσικά ακούσματα, τρατάρουν την προσωπική εμπειρία τους στα τραγούδια που έγραψαν οι άλλες, και τα υφαίνουν απ’ την αρχή.

Η Γεωργία Γραμματικού φέρνει μελωδίες που πηγάζουν από τη δημώδη παράδοση έως το κλασικό ροκ, η Εύα Λουκάτου ήχους από τη Λατινική Αμερική και το tango, ενώ η Βάντα Πιέρρη φλερτάρει με την αμερικάνικη folk και blues… Εξαιρετικός συνδυασμός!

Οι ενορχηστρώσεις, ομαδική εργασία. Οι πρόβες, γιορτή! Τραγούδια δικά τους και διασκευές τραγουδιών που αγαπά η κάθε μια από την ελληνική και διεθνή σκηνή θα απολαύσουμε στην Αρχιτεκτονική, για δύο μοναδικές βραδιές!

Η ομάδα τους συμπληρώνεται από τον Βασίλη Χατζηνικολάου (πιάνο, τσέλο, ακορντεόν), και την Σοφία Κακουλίδου (κρουστά).

Για να επισημοποιήσουν τη …σχέση, έγραψαν μαζί το τραγούδι Κύριε Πρόεδρε το οποίο απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους της κοινωνικής κατάστασης που ζούμε και γράφτηκε στο στούντιο μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς. Στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση, παραγωγή – όλες μαζί.

Μη χάσετε αυτές τις ξεχωριστές παραστάσεις που ίσως καταρρίψουν μερικούς μύθους για τη γυναίκα και τη μουσική …Οι “Women @ Work” έρχονται να ανατρέψουν το σκηνικό!!!!!

Promo τραγούδι Κύριε Πρόεδρε
https://www.youtube.com/watch?v=r4zC1Dl-G2w

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι (Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμεικός)
https://www.arhitektonikilive.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428,210-3420842, 6978185871
Είσοδος: 10,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Ώρα έναρξης: 22:30 / Ώρα προσέλευσης: 21:30

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...