"Patricia Field Party" @ Shamone, 20/5/14

Τρίτη 20 Μαΐου   "Patricia Field Party"

Με αφορμή το Outview Festival 2014 και την προβολή της ταινίας "The Little House That Could" του Mars Roberge, ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα για την ιστορία του γνωστού οίκου μόδας της σχεδιάστριας Patricia Field, το Shamone διοργανώνει την Τρίτη 20 Μαΐου ένα ξεχωριστό fashion party, το οποίο θα τιμήσει με την παρουσία της η βραβευμένη με Emmy και υποψηφία για Oscar ελληνοαμερικανίδα σχεδιάστρια.  

Η Νεοϋορκέζα Patricia Field είναι μια από τους μεγαλύτερους οραματιστές στο χώρο της μόδας. Αποτελεί μια από τις πιο γνωστές ενδυματολόγους και σχεδιάστριες κοστουμιών για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα έχει boutique με τη δική της σειρά ρούχων.

Η Field έχει αναγνωριστεί διεθνώς και ανέβασε το επίπεδο του τηλεοπτικού glamour όταν ανέλαβε τα κοστούμια του Sex and the City, της πιο fashionable σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης ενώ έχει ανακηρυχθεί 1η στην κατάταξη του Time Magazine για τους 100 Most Influential Fashion Icons Of All Time.

Είναι πρωτοπόρος στο χώρο της και έχει φέρει στην επιφάνεια ένα νέο ενδυματολογικό στυλ για τις γυναίκες, δημιουργώντας ένα ολόκληρο ρεύμα στην παγκόσμια μόδα.

Shamone
Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
Έναρξη:22.30

Τηλέφωνο:
210 3450144

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Γιώργος Ευφραιμίδης | 694 72 70 954

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...