Ευρυδίκη – Ραλλία @ Ηλιούπολη, 7/7/14

Ευρυδίκη – Ραλλία
"Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια"

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια γιατί είναι βγαλμένα από την ψυχή. Τα επιλέγουμε για να εκφράσουμε αυτό που νοιώθουμε, πιστεύουμε, ζήσαμε και θέλουμε να ζήσουμε. Η αλήθεια τους κρύβεται στους στίχους, στη μουσική, στην ερμηνεία ακόμη και στις παύσεις. Συχνά μας βγάζουν από την δύσκολη θέση και μιλάνε αυτά για μας… Αρκεί μόνο να ρωτήσεις τον άλλον ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι και έχει μάθει πολλά για τον… κρυμμένο εαυτό του.

Mια εκρηκτική συνύπαρξη επί σκηνής με την Ευρυδίκη και τη Ραλλία Χρηστίδου, να μας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και να μοιράζονται μαζί μας την δική τους αλήθεια.

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται και ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος. Δυο γυναικείες φωνές που έχουν αφήσει το σημάδι τους στο χώρο της μουσικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν ένα κεφάτο, χορευτικό αλλά και συγκινητικό πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις προσωπικές τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία και τα έχουμε αγαπήσει. Εκρηκτικοί ρυθμοί, δυναμικές μπαλάντες αλλά και λαϊκά τραγούδια θα μας ξεσηκώσουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους. Θα μας χαρίσουν σπουδαίες ερμηνείες, μοναδικά ντουέτα και φυσικά υπέροχες στιγμές

Η Ευρυδίκη και η Ραλλία μας δίνουν ραντεβού για βραδιές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ γιατί…

τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια.
Παίζουν οι μουσικοί:
Άγγελος Βαφειάδης: πλήκτρα
Αλέξης Λεβεντέρης: μπάσο
Γιώργος Λιβαδάς: τύμπανα
Χρήστος Μιχάλης: κιθάρα
Μιγκέν Σελμάνι: βιολί

Ήχος: Μιχάλης Σκαράκης
Φωτογραφίες: Σμαράγδα Κωνσταντογιάννη

Ανοιχτό Θέατρο Ηλιούπολης
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...