Venus In Furs @ Second Skin Club, 26/7/14

Saturday 26 July at Second Skin Club:

Venus In Furs

Shows by :
Suka Off (Poland) performing White Room
Lilith Firedance performing Glass Show
Ev G presenting Aerial show

Main Floor Djs: George Fakinos & Desmond Kind

Red Room Dj: Dr D

Η συμβολή του Γιώργου Φακίνου στα Fetish events της Αθήνας (και όχι μόνο) έχει καταγραφεί εδώ και χρόνια: Spookshows, Torture Garden in Athens και το Fetish Ball. Kαι τα 3 events με πολύχρονη βαριά ιστορία και επιτυχίες. Να θυμίσουμε επίσης (έτσι για την ιστορία) και τα guest Dj sets του στο Torture Garden στο Λονδίνο και στο ετήσιο DC Fetish Weekend, στην Washington DC στην Αμερική. Το νέο Fetish event του Γιώργου λέγεται Venus In Furs και φανταζόμαστε πως τουλάχιστον όσοι ασχολούνται με την Fetish κουλτούρα γενικότερα, θα γνωρίζουν πως το όνομα είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Leopold Vov Sacher Masoch.

To Venus In Furs φιλοδοξεί να κρατήσει την ίδια συνέπεια και ποιότητα των τριών προαναφερθέντων events και μάλιστα να το πάει και ακόμα παραπέρα. Το line up άλλωστε για τις 26 Ιουλίου είναι από μόνο του δυναμικό: Οι Suka Off από την Πολωνία (η τελευταία φορά που τους είδαμε ήταν πριν από 5 χρόνια στα πλαίσια ενός Spookshow, πάλι στο Second Skin) είναι γνωστοί για τα μοναδικά, one of a kind shows τους: Μπλέκουν θέατρο, performance art, installation και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, μακριά από fetish στερεότυπα. Επιστρέφουν με ένα performance που δεν έχουν ξαναπαρουσιάσει στην Αθήνα και λέγεται White Room. Μία μπαλαρίνα που μόλις έχει τραυματιστεί… Ένας γιατρός που προσπαθεί να την “επιδιορθώσει”. Ποιος έχει ανάγκη ποιον; Οι ρόλοι θα μείνουν ίδιοι ή θα αντιστραφούν; Είναι αλήθεια πως τα performances των Suka Off δεν είναι για όλους. Είναι αλήθεια όμως πάλι, πως μετά το τέλος του show σκέφτεσαι για αυτό που μόλις είδες, σαν μια ταινία που μόλις έχει τελειώσει και ο καθένας προσπαθεί να δώσει την δική του ερμηνεία.

Θα υπάρχουν όμως και έλληνες performers: H Lilith Firedance θα μας παρουσιάσει το Glass Show που θα περπατήσει πάνω σε σπασμένα γυαλιά. H Ev G από την άλλη, θα αιωρείται από το ταβάνι του club έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν, γιατί είναι η καλύτερη Aerial performer στην Ελλάδα. Αυτή την φορά δεν θα χρησιμοποιήσει στεφάνι ή πανιά, αλλά δίχτυ.

Όσο για το κομμάτι της μουσικής ενδιάμεσα από τα performances και μετά, τα αφήνουμε στα χέρια του Γιώργου Φακίνου. Για το ατμοσφαιρικό, sexy Red Room στον 1ο όροφο του club, με το κλουβί και την κούνια που λούζεται με κόκκινο φως, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως θα μεταμορφωθεί (όχι πως χρειαζόταν και ιδιάιτερη προσπάθεια βέβαια έτσι όπως είναι φτιαγμένο) σε Playroom, για όσους έχουν διάθεση να παίξουν. Dj στο Red Room θα είναι ο γνωστός μας Dr D.

Venus In Furs: Για συνειδητοποιημένους clubbers και για αυτούς που τους έχει λείψει ένα σοβαρό Fetish event, σε χώρο που διαθέτει τα ανάλογα facilities.

Τιμή: 5 ευρώ με μπύρα, κρασί ή Monster energy drink

Doors open: 00.00

Lilith Firedance (Glass Show): 1.30
EV G (Aerial Show) : 2.15
Suka Off presenting White Room : 3.00

Second Skin Club: Δαμοκλέους 8, Γκάζι
Μετρό : Κεραμεικός (έξοδος Κωνσταντινουπόλεως)
www.secondskinclub.gr
www.sukaoff.com

https://sukaoff-whiteroom.blogspot.gr/p/x-tracts.html?zx=8e48b85f0bd6f46b

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...