H Ραλλία Χρηστίδου και ο Στάθης Δρογώσης στηρίζουν την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου

Η Ραλλία Χρηστίδου και ο Στάθης Δρογώσης θα εμφανιστούν στις 14 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα, στα πλαίσια της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Glykouli.gr και ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥ.Ν.Ε.Δ.).

Η εκδήλωση αποτελεί την Τελετή Λήξης του online διαγωνισμού συγγραφής «Πες μου μια γλυκιά ιστορία», και θα διαρκέσει από τις 19.00 ως τις 23.00. Της εμφάνισης των μουσικών θα προηγηθεί συζήτηση πάνω στο σακχαρώδη διαβήτη και η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού.

Σκοπός της ενέργειας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου πληθυσμού πάνω στο σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και η δημιουργία ενός χώρου έκφρασης των ανθρώπων με διαβήτη, μέσα από τις «γλυκές ιστορίες» τους!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1487267041547929/

* Η Ραλλία Χρηστίδου συμμετείχε στο Fame Story του ANT1, όπου ξεχώρισε και εντυπωσίασε για τις φωνητικές τις δυνατότητες.  Έκτοτε, έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις δίπλα σε καλλιτέχνες σαν τους: Γιάννη Κότσιρα, Μανώλη Φάμελλο, Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φώτη Σιώτα κ.α. Το 2013 κυκλοφόρησε το single “ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ” από τη ΜΙΝOS-ΕΜΙ.

* Ο Στάθης Δρογώσης ξεχώρισε με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου  "Ο χειμώνας δε θα 'ρθει" σε παραγωγή Μανώλη Φάμελλου. Από τότε έχει ιδρύσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία «ANTELMA MUSIC», όπου και κυκλοφόρησε ο 4ος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο «Όμορφη ζωή». Παράλληλα, έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο mindradio.gr.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...