'Βγαίνουμε;', 18/11/2004

Εμείς οι περίεργοι, οι αλλόκοτοι (queer) της πόλης, εμείς που αγαπάμε, ερωτευόμαστε και θέλουμε να παντρευτούμε άτομα του ίδιου φύλου και θέλουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τους συντρόφους που εμείς διαλέγουμε, εμείς ζούμε και προχωράμε δίπλα σας και μοιραζόμαστε τα αιτήματα σας και ελπίζουμε και εσείς τα δικά μας.

Εάν πήγατε μια βόλτα στην φετινή πορεία του Πολυτεχνείου θα παρατηρήσατε πολλές gay σημαίες να ανεμίζουν δίπλα σε αυτές των οργανώσεων και των παρατάξεων και θα ακούσατε δίπλα στα δικά σας συνθήματα και τα δικά μας «δεν είμαστε εμείς ανώμαλοι το σύστημα είναι», «δεν έχουμε εμείς κουσούρια αλλά ο Χριστοδουλος».

Οι ομοφυλόφιλοι της πόλης σας είναι τα παιδιά σας, τα ξαδέρφια σας, οι φίλοι σας, οι συνεργάτες σας και ακόμα και οι γονείς σας και όπως έλεγε ένα σλόγκαν από μια μεγάλη gay εταιρεία «εάν δεν μπορείς να το πεις στους γονείς σου, πες το στα παιδιά σου» .

Βγαίνουμε;

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου σας θέλουμε δίπλα μας να γιορτάσετε μαζί μας «Μια Νύχτα Ομοφυλόφιλης Περηφάνιας» στο πιο ιστορικό gay club της Αθήνας. Το Λάμδα club κλείνει 10 χρόνια περήφανης ύπαρξης και ανεμίζει αμέτρητες rainbow σημαίες κόντρα στις δηλώσεις του κάθε Χριστοδουλου.

Το Λάμδα, ένα περήφανο γράμμα έχει από χρόνια γίνει σημείο εκκίνησης του κινήματος των ομοφυλόφιλων και το Λάμδα club της Αθήνας ακολουθεί την παράδοση και εδώ και 10 χρόνια προσφέρει ένα χώρο όχι μόνο διασκέδασης αλλά συγκέντρωσης, συνεύρεσης ομοφυλόφιλων και λεσβιών και έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων. Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου μεταμορφώνεται στο απόλυτο Gay Pride και έχει προσκαλέσει να παρελάσουν στον χώρο του τα πιο όμορφα go go boys από τα πιο διάσημα ευρωπαϊκά gay clubs και κάτω από τους ήχους του I Will Survive, σας μοιράζει ηδονιστικές απολαύσεις αλλά και rainbow δώρα, τούρτα, άφθονη σαμπάνια και πολλά προφυλακτικά.


Maria Cyber

Δημοσίευμα στην εβδομαδιαία εφημερίδα Athens Voice.

*Να σημειωθεί ότι εδώ διαβάζετε τα κείμενα ολόκληρα, αυτούσια, όπως παραδόθηκαν και όχι στην τελική τους μορφή όπως δημοσιεύτηκαν.*


Copyright © 1995-2006 Proud Promotions Greek LGBT Promotions. All rights reserved.

Απαγορεύεται η χρήση ολόκληρου ή μέρους κειμένου, φωτογραφιών ή videos για προβολή σε οποιοδήποτε οπτικό-ακουστικό μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια της παραπάνω εταιρίας. Για καλύτερη multimedia εμφάνιση, χρησιμοποιήστε M. S. Internet Explorer V5.0 ή νεότερο, ανάλυση οθόνης 800Χ600 pixels, κάρτα ήχου Sound Blaster και φροντίστε να έχετε εγκατεστημένο το Flash Player plugin.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...