The Funny Manifesto

Αναρωτιέμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε η γιαγιά μου οργασμό;

Άραγε γνωρίζει τι θα πει οργασμός; Πενήντα χρόνια χήρα και ποτέ δεν κοίταξε άντρα. Ευτυχώς η μαμά μου είχε καλύτερη τύχη στο ερωτικό μιας κι έχει πάει με τέσσερις άντρες και ισχυρίζεται ότι ξέρει τι θα πει "τελειώνω". Εγώ πάντως που τελειώνω μόνη μου, μάλλον είμαι σε καλύτερη μοίρα. Γιατί όπως λέμε και με τις φίλες μου "άμα περιμένεις από άντρα….". Γι` αυτό και δεν μ' εξέπληξε  καθόλου η σκηνή στην ταινία της Όλγας Μαλέα, όταν η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει στον γκόμενο της με ποιον τον απατά. Και του δείχνει την βούρτσα. Όχι, δεν την μπέρδεψε  με κάτι άλλο όπως συνηθίζουν να λένε στα macho αστεία τους.  Όταν το άλλο τελειώνει γρήγορα και μετά κοιμάται ε, τότε έρχεται η βούρτσα και μάλιστα μ' όνομα Δημοσθένης. Έτσι έλεγε τη βούρτσα την ώρα που τη χρησιμοποιούσε και δεν τις έπαιρνε πάνω από δυο λεπτά για να τελειώσει, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι αυτή ανοργασμική αλλά αυτός, ο Δημοσθένης, αδέξιος εραστής.

Τελικά μήπως η σωτήρια λύση είναι το βιάγκρα;

Θυμάμαι το τελευταίο επεισόδιο από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους, την σκηνή που ο Λαζόπουλος / παππούς έχει πάρει βιάγκρα και προσπαθεί να ψήσει τη γιαγιά  ώστε να ξαναθυμηθούνε το hot sex που έκαναν στα νιάτα τους. Η γιαγιά τού φανερώνει ότι hot ήταν οι φαντασιώσεις της και όχι ο παππούς και κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την αναβίωση του υποτιθέμενου καυτού sex. Γι' αυτό και οι γυναίκες λένε: "ο καλύτερος φίλος της γυναίκας εξακολουθεί να είναι το svelto ακόμη και μετά την εμφάνιση του βιάγκρα".

Μ' αρέσει που οι άντρες έχουν πάντα  προτεραιότητα την ικανοποίηση της γυναίκας. Δηλώνουν ότι είναι καλοί εραστές γιατί προσέχουν πρώτα να ικανοποιηθεί η partener τους και μετά αυτοί. Τέτοιο ψέμα. Χιλιοειπωμένο. Είναι τοις πάση φύσης γνωστό ότι ο άντρας τελειώνει 10 φορές  ενώ η γυναίκα κοντεύει μόλις τις 4 κι αν τα καταφέρνει, τις 2, πάλι καλά. Το πρόβλημα είναι ότι (δυστυχώς) οι άντρες νομίζουν ότι είναι καλοί εραστές γιατί προπονούνται πολύ μόνοι τους. Με την αυτοπεποίθηση ότι τα καταφέρνουν άψογα με τον εαυτό τους και την ψευδαίσθηση ότι είναι… the best lovers in the world.

Σχεδόν, όλοι, οι άντρες, είναι  μια χαρά στο κρεβάτι αρκεί η γυναίκα να ξέρει τι θέλει και να μην διστάσει να το πάρει έστω και κοιμισμένο. Μάλιστα  κοιμισμένο, γιατί υπάρχουν και τόσα άλλα πράγματα εκτός από το in & out.

Άραγε η λέξη "clit" τι να σημαίνει στους άντρες;

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακάλυψη αυστραλών επιστημόνων  η κλειτορίδα της γυναίκας όταν διογκώνεται γίνεται μέχρι και 10 φορές μεγαλύτερη μέσα στο σώμα της. Τόσους αιώνες "αρσενικής" επιστήμης μέχρι και κλώνους κάνανε και μόλις πρόσφατα  ανακάλυψαν ένα βασικό μέρος  του γυναικείου σώματος; Τις περισσότερες φορές η θέση της κλειτορίδας αγνοείται παντελώς. Το χειρότερο; Η χρησιμότητα της. Άρα, το πρόβλημα που υπάρχει δεν καλύπτεται απ' το βιάγκρα εκτός κι αν το βιάγκρα ήταν CD-ROM με μαθήματα πάνω στην γυναικεία σεξουαλικότητα.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...