Τι κάνεις του Αγ.Βαλεντίνου αν η μέρα σε βρει με δυο σχέσεις;

«Ο Αγ.Βαλεντίνος δεν είναι μονογαμικός»

Αυτός είναι ο τίτλος από ένα παλιό stand up comedy που είχε παιχτεί από την ομάδα Cyberdykes και είχε γραφτεί για να «χτυπήσει» την πιο ηλίθια εμπορική γιορτή που όλοι τσιμπάμε. Ένα απίστευτα ξεκαρδιστικό και ανατρεπτικό Stand up comedy που βλέπουμε τον απελπισμένο πρωταγωνιστή (στον ρόλο μια drag king φιγούρα) να εμφανίζεται στην σκηνή και να βρίζει τον Αγ.Βαλεντίνο γιατί για χάρη της ηλίθιας γιορτής του έχει βρεθεί στη τραγική θέση να πρέπει να βγάλει για ρομαντικό δείπνο και τις τρεις κοπέλες που κρυφά συνδέεται. Τον βλέπουμε να καλεί σε βοήθεια τον Αγ.Βαλεντίνο και να απαιτεί την υποστήριξη του αφού σε αυτόν οφείλεται το δράμα που τραβάει.

Ξαφνικά στην σκηνή εμφανίζεται ο Αγ.Βαλεντίνος με gay attitude και αποκαλύπτει στον ταλαίπωρο πολυγαμικό πρωταγωνιστή μας, ότι ο ίδιος ήταν μεγάλος καρδιοκατακτητής και φυσικά δεν ήταν μονογαμικός για αυτό και έχει αποκτήσει αυτήν την τεράστια φήμη,  τον παρακινεί δε να συνεχίσει την τριπλή του σχέση αλλά με αφορμή την γιορτή της αγάπης να ανακοινώσει και στις τρεις γκόμενές του την αλήθεια και να αφήσει αυτές να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν.

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία και αφού το έργο δεν θα το δείτε σας λέω ότι και οι τρεις δέχτηκαν να μείνουν στην σχέση, καταρρίπτοντας έτσι την πατροπαράδοτη μονογαμία και αιώνια αγάπη και αναδεικνύοντας στην θέση της μια πιο αληθινή και ειλικρινής μορφή σχέσης.

Ο μπαμπάς σου κερατώνει την μαμά σου τα τελευταία 10 χρόνια του γάμου τους αλλά άμα δεν της πάρει δώρο την γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου αυτή πιστεύει ότι δεν την αγαπάει.

Μια φορά, πολλά χρόνια πριν, με είχε πάρει μια φίλη να βγούμε για φαΐ, με πήγε σε ένα ωραίο εστιατόριο και στον τέταρτο ποτήρι σαμπάνια μου είπε «Happy Valentine’s Day» και τότε κατάλαβα και τι ημέρα ήταν και γιατί όλο το στόλισμα και επειδή τότε ήμουν ευαίσθητη και απέφευγα να πληγώνω την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου, κατέληξα σε ένα ξενοδοχείο. Δεν ήξερα ότι του Αγ.Βαλεντίνου γιορτάζουμε το one night stand!

Έχετε πάρει Δώρο στον σύντροφο σας, στην γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου, χωρίς πραγματικά να είστε ερωτευμένος; Φαντάζομαι πως ναι, όπως επίσης έχετε πει και λόγια αγάπης χωρίς να τα εννοείτε αλλά για χάρη του Αγ.Βαλεντίνου γίνεσαι ακόμα και ….ψεύτης.

Εάν είστε πραγματικά ερωτοκτυπημένος και τυγχάνει να είναι του Αγ.Βαλεντίνου
νομίζω ότι επιβάλλετε να το γιορτάσετε και αυτήν την μέρα αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες που θα κρατήσει ο έρωτάς σας. Γιατί προσέξτε «Σε αγαπώ και το sex είναι τέλειο», δεν είναι το ίδιο πράγμα!

Και εάν η αγάπη κοινωνικά αναγνωρισμένα έχει συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό, ετεροφυλόφιλο, να που μπαίνουν και οι «παράνομες» σχέσεις στον χορό της εμπορικότητας. Δεν είδα ούτε ένα gay περιοδικό ή gay web site ανά τον κόσμο που να μην αναφέρεται στις 14 Φεβρουαρίου, στην Γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και αναρωτιέμαι γιατί εμείς οι gay και οι λεσβίες που οι σχέσεις μας δεν διέπονται από κανόνες και ηθικές που επιβάλει ένα ξεπερασμένο γελοίο, ηθικό σύστημα, εμείς που δεν έχουμε τα σόγια και τα αρραβωνιάσματα, εμείς που γυρνάμε στα πάρκα στα darkroom και στα chats και δεν το κρύβουμε, γιατί θέλουμε να γίνουμε ένα κομμάτι ενός αποδεδειγμένα σάπιου συνόλου; Αφού εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας απενοχοποιημενες σχέσεις γιατί αντιγράφουμε αποτυχημένα μοντέλα αγάπης που ξέρουμε ότι δεν μας χωράνε;

Και αν εμείς ξέρουμε να αγαπάμε αληθινά και ειλικρινά, χωρίς ψέματα και απάτες και αναγκαστικά παιδιά και οικογένειες γιατί ακολουθούμε την πεπατημένη;

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...