Ένας άνδρας γεννάει ένα κοριτσάκι(04/07/08)

Ο Beatie, τώρα 34 ετών, είναι νόμιμα άντρας από τα 24 του. Μέσω τεχνητής γονιμοποίησης χρησιμοποιώντας τα δικά του ωάρια και σπέρμα από έναν δωρητή κατάφερε να μείνει έγκυος. Ο Beatie έχει δηλώσει: "Το μόνο πράγμα στο οποίο διαφέρω από τις άλλες μαμάδες είναι ότι δε μπορώ να θηλάσω το μωρό μου." -Έχει αφαιρέσει χειρουργικά τα στήθη του-

Η γυναίκα του η Nancy, δεν μπορεί να κάνει παιδιά και αυτό ώθησε τον Beatie να πάρει την απόφαση να σταματήσει τις ορμόνες και να ξεκινήσει διαδικασίες για να μείνει έγκυος.

"Πήρα την απόφαση να μη κάνω τίποτα με τα αναπαραγωγικά μου όργανα επειδή ήθελα να κάνω ένα παιδί μια μέρα. Βλέπω την εγκυμοσύνη ως μια διαδικασία και δεν καθορίζει ποιος είμαι.”

Σε ένα γράμμα που έγραψε στο περιοδικό The Advocate ο Beattie είπε "Είμαι transgender, νόμιμα άντρας και παντρεμένος με την Nancy. Σε αντίθεση με τα ομόφυλα παντρεμένα ζευγάρια, η Nancy και εγώ έχουμε πάνω από 1.100 νόμιμα δικαιώματα που μας παρέχει το κράτος με τον γάμο. Η στείρωση δεν είναι απαραίτητη για τον επαναπροσδιορισμό του φύλου, έτσι αποφάσισα να κάνω εγχείρηση στο στήθος και να ξεκινήσω θεραπεία με τεστοστερόνη παράλληλα διατηρώντας τα αναπαραγωγικά μου δικαιώματα. Το να θέλεις ένα παιδί δεν είναι αντρική ή γυναικεία επιθυμία αλλά ανθρώπινη."

"Η κατάσταση μας, έχει προκαλέσει νομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα. Έχουμε συναντήσει διακρίσεις από γιατρούς που μας διώχνουν λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, ενώ άλλοι έχουν αρνηθεί να με αποκαλέσουν με το αντρικό μου όνομα και έχουν αρνηθεί να δεχτούν την Nancy ως γυναίκα μου. Οι ρεσεψιονίστ γελάνε μαζί μας και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Δεν έχουμε υποστήριξη από φίλους και συγγενείς, οι περισσότεροι συγγενείς της Nancy δεν ξέρουν ότι είμαι transgender."

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...