Ο νεκρός ακροδεξιός διατηρούσε ομοφυλόφιλο δεσμό

Ενα ακόμη σοκ περίμενε χθες τους οπαδούς του ακροδεξιού κόμματος της Αυστρίας, 12 ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του ηγέτη τους.

Ο νέος αρχηγός της Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας Στέφαν Πέτσνερ αποκάλυψε χθες το πρωί σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Γιεργκ Χάιντερ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο μία εβδομάδα μετά τη νίκη του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές της Αυστρίας.

Ο 27χρονος πολιτικός παραδέχτηκε ότι ένιωσε μια ακαταμάχητη έλξη για τον Χάιντερ από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε. «Ηταν ο άνδρας της ζωής μου», τόνισε φανερά συγκινημένος. Υποστήριξε μάλιστα ότι η χήρα του Χάιντερ, Κλόντια, γνώριζε το δεσμό τους και δεν είχε αντίρρηση επειδή καταλάβαινε ότι είχαν μια πολύ διαφορετική σχέση.

Εν τω μεταξύ θαμώνες του γκέι μπαρ όπου πέρασε τις τελευταίες ώρες της ζωής του ο Χάιντερ αποκάλυψαν χθες ότι ο νεαρός άντρας ο οποίος τον συνόδευε δεν ήταν άλλος από τον κ. Πέτσνερ και ένα μεταξύ τους καβγαδάκι στάθηκε αφορμή για να αποχωρήσει βιαστικά ο 52χρονος πολιτικός, αν και βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης μέθης.

Ελεύθερος Τύπος - 23.10.08

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...