Susanne Sachsse

Η Susanne Sachsse αποτελεί από μόνη της αρκετό λόγο για να δείς τον Otto το βράδυ της Τρίτης 11 Νοεμβρίου. Όχι μόνο επειδή πρωταγωνιστεί στην ταινία ως το ένα μέλος ενός λεσβιακού ζεγαριού, αλλά επειδή θα είναι παρούσα στην πρεμιέρα κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και πρέπει να τη δεις από κοντά, πραγματικά.

Πριν μια 10ετία ξεκίνησε από τηλεοπτικές παραγωγές και σήμερα έχοντας αλλάξει ατμέτρητα πρόσωπα, είναι μια από τις αναγνωρισμένες ηθοποιούς του Βερολίνου, διάσημη για τις επιλογές ανατρεπτικών σεναρίων που κάνει. Ως άλλη μούσα του κατά τ'άλλα κατά βάση ανδρολάγνου Bruce LaBruce, η Susanne Sachsse μεταμορφώνεται για πρώτη φορά μέσα απ'τη ματιά του στο ανεπανάληπτο Raspberry Reich. Υποδύεται την αρχηγό μιας αριστερής τρομοκρατικής/ακτιβιστικής οργάνωσης, μια αφέντρα φοβερά ερωτική που διατυμπανίζει ότι η ετεροφυλοφιλία και η μονογαμία είναι το όπιο των μαζών και αναγκάζει τους άντρες που την ακολοθούν να προβούν σε...βεβιασμένες ερωτικές συνευρέσεις.

Στον Otto υποδύεται την ερωμένη της λεσβίας σκηνοθέτιδας που ανακαλύπτει τον Otto. Για ακόμα μία φορά σκοτεινή, μυστηριώδης, ερωτική, πανέμορφη. Μια γυναίκα με συγκλονιστικό αέρα, με αδιανόητες δυνατότητες μετάλλαξης, που έχουν να κάνουν με πολλά περισσότερα από ότι ένα υποκριτικό ταλέντο. Είναι μια γυναίκα...ολόκληρη. Σκληρή, τρυφερή, θηλυκή, αρσενική, ερωτική, πρόστυχη, εκλεπτυσμένη. Ακτινοβολεί κυριολεκτικά.

Ευτυχώς, θα μας δοθεί σύντομα η δυνατότητα να την απολαύσουμε σε έναν ακόμα λεσβιακό ρόλο, στην καινούρια ταινία της ερωτικής Maria Beatty της οποίας τα γυρίσματα τελείωσαν πριν λίγο καιρό. Ας πούμε ότι υποδύεται μια νοσοκόμα...και περιθάλπτει με το δικό της τρόπο την ιδιαίτερη ασθενή της. Τίποτα περισσότερο, αλλά αναμείνε για νεότερα και περισσότερα. Θα σε εκπλήξει πολύ ευχάριστα.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...