2η κλοπή στο Όναρ, όποια μπορεί να βοηθήσει την Βάσια

Μέσα σε 5 μήνες δεχτήκαμε και άλλο email φιλενάδας μας που την έκλεψαν πάλι στο Όναρ. Έχει αρχίσει και δεν φαντάζει τυχαίο αντίθετα φαίνεται ότι κάποια άτομα εκεί το έχουνε κάνει «δουλεία» να κλέβουν.
 
Θα ήταν καλό να έβαζε το Όναρ μια ανακοίνωση παντού μέσα στο μαγαζί και να αναφέρονταν και τα δυο περιστατικά, για να προστατέψει τις πελάτισσες του να είναι πιο προσεκτικές με τα προσωπικά τους αντικείμενα και για να αποτρέψουν μελλοντικές κλοπές αφού όλο το μαγαζί θα είναι σε «αφύπνιση»
Διαβάστε παρακάτω το email της Βάσιας και όποια γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί της
"Την Παρασκευή 31/07/'09 στο ΟΝΑΡ μεταξύ 4-5 το πρωϊ κλάπηκε ένα κινητό τηλέφωνο Nokia 5310...Το κινητό ήταν 2 ημερών με σημαντικά τηλέφωνα μέσα και κωδικούς....Μέσα στο μαγαζί ήταν περίπου 2 παρέες εκείνη την ώρα και το προσωπικό του ΟΝΑΡ...Θα παρακαλούσα αν κάποια έχει δεί κάτι η έχει ακούσει ας μου στείλει ένα e-mail στο [email protected]. Επίσης θα παρακαλούσα η κοπέλα η οποία το πήρε εάν έχει λίγο φιλότιμο και τσίπα πάνω της ας επικοινωνήσει μαζί μου εαν θελήσει να το επιστρέψει γιατί το κινητό ήταν δώρο... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...."
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...