Αποστολή 0001

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΙL.
ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ,10 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 22,ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΩ, ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΚΙΝΚΥ ΣΚΕΨΕΙΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙ,ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΗ.
  ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΤΡΕΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ,ΚΑΛΟ Ε?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΣΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΛΥΣΗ:
Καλή μας φίλη,

Γειά σου κ εσένα!Καλοκαίρι is over! Κεφάλια μέσα, ώρα για μεθοδευμένες κινήσεις.Διαβάσαμε το mail σου και το συζητήσαμε και μετά απο ώριμη και κωμική διάθεση, καταλήξαμε στα εξής.
Όπως θα γνωρίζεις ίσως κι εσύ, η κατάσταση με μια straight ή bi γυναίκα, είναι ούτως ή άλλως δύσκολη. Άρα ένα απο τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις τι καπνό φουμάρει η μικρά. Δεν θα θίξουμε καν το θέμα της ηλικίας, διότι πρώτον δέκα χρόνια δεν τα βλέπουμε πολλά, και δεύτερον (χωρίς παρεξήγηση) η γριά η κότα έχει το ζουμί.
Οπότε εσύ επικεντρώσου στο στόχο σου, και αφού μάθεις για αυτήν, κινήσου στην αρχή φιλικά και μετά όπως πάει. Το πέσιμο με τη μια σε καμιά μας δεν αρέσει. Γιατί όλες έχουμε ρομαντισμό μέσα μας όσο αγωνίστριες κι αν είμαστε.Το θέμα σου δεν είναι παράξενο και μη νιώθεις περίεργα, σε όλες μας κατά καιρούς έχει συμβεί κάτι ανάλογο.
Καλή σου επιτυχία, και ότι μας χρειαστείς είμαστε εδώ!xxx

Cotton Mouth
&        
Black Mamba
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...