Μεγάλη Επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Σ.Γιαννάτου στην Ερεσσό

Απομένουν 10 γεμάτες μέρες για την ολοκλήρωση του 9ου Skala Eressos International Women’s Festival, 10 ημέρες γεμάτες γυναικείας δημιουργίας και διασκέδασης, 10 ημέρες με ακόμα περισσότερα πάρτι, εκδρομές, workshop και shows.

Αισθανόμαστε όμως ήδη την ανάγκη να στείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απίστευτη επιτυχία του opening night, αλλά κυρίως για την κυριολεκτικά μαγευτική συναυλία της Σαββίνας Γιαννάτου με την Ευγενία Καρλάφτη.

Ένα 2ωρο μουσικό ταξίδι μέσα από αυτές τις δυο αγγελικές γυναικείες φωνές που έκανε τον αέρα του Φεστιβάλ να αποκαλύψει το πραγματικό του άρωμα και σκοπό.

Ελληνίδες και ξένες γυναίκες γεύτηκαν και απόλαυσαν με κάθε τρόπο την «επιστροφή» στα χρόνια μιας σύγχρονης Σαπφούς. Αυτή η συναυλία ήταν το φετινό ορόσημο του Φεστιβάλ γιατί απελευθέρωσε κάθε μνήμη και όνειρο που μπορεί κάποια να έχει για την γενέτειρα της μεγάλης λυρικής μας ποιήτριας. Όλη η αύρα της  μικρής Ερεσού δέθηκε μαγικά πάνω στην σκηνή με τις μελωδικές φωνές της Σ. Γιαννάτου και της Ε. Καρλάφτη και συμπαρέσυρε το κοινό σε μια εσώτερη διαδρομή.

 
Σίγουρα μας χάρισαν όχι μόνο μια συναυλία αλλά μια εμπειρία γυναικείας συλλογικότητας, κάτι που πάντα στοχεύει το φεστιβάλ να προσφέρει απλόχερα σε εσάς που συμμετάσχετε.
 
Ο χώρος του κιν/φου Σαπφώ πλημμύρισε τόσο από κόσμο που πραγματικά νιώθουμε την υποχρέωση να ζητήσουμε συγγνώμη για όσες δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την καταπληκτική συναυλία και υποσχόμαστε για του χρόνου που θα γιορτάσουμε  τα 10 χρόνια Skala Eressos International Women’s Festival  τέτοιες μεγάλες συναυλίες ότι θα γίνονται ή 2ήμερες ή στην μεγάλη σκηνή της παραλίας.
 
Να ευχαριστήσουμε την Νομαρχία Λέσβου, καθώς και το www.lesbian.gr για την αμέριστη υποστήριξη του, την εταιρεία Prospero και φυσικά την Σαββίνα Γιαννάτου με την Ευγενία Καρλάφτη.

Εμείς από το Skala Eressos International Women’s Festival συνεχίζουμε τις διακοπές μας και σας προτρέπουμε για όσες μπορείτε να κάνετε το ίδιο, σας περιμένουμε…..

.....αλλιώς σας περιμένουμε του χρόνου στα 10 χρόνια του μοναδικού στην Ελλάδα, Women’s Festival

 
Με Γυναικεία Τιμή

Οργανωτική Επιτροπή

Skala Eressos International Women’s Festival
 
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...