To L Word σε ριάλιτυ

Τη ζωή και τους έρωτες μια μικρής αλλά πανέμορφης ομάδας λεσβιών γυναικών που ζουν στο Λος Άντζελες καταγράφει η αμερικανική σειρά «The L Word», που παρουσιάζεται εδώ και χρόνια απο την εταιρεία παραγωγής Showtime. Η σειρά  φιλοξενήθηκε δυστυχώς για μικρό χρονικό διαστημα στο τηλεοπτικό κανάλι ALPHA αλλά δέχτηκε τα συνηθισμένα παράπονα του συντηρητικου κοινού και το καναλι αποφάσισε να την διακόψει παρά τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης που έπιασε.

Τώρα η εταιρεία παραγωγής της σειράς, που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αποφάσισε να τη μετατρέψει σε ριάλιτυ. Ετσι από τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν σενάρια (τα οποία οπως γνωρίζεται τα έγραφαν μόνο γυναίκες), αλλά κάμερες και έξι λεσβίες να πρωταγωνιστούν. Έτσι αποφάσισαν οι υπεύθυνοι της παραγωγής, η κάμερα να τις ακολουθεί για να καταγράφει την καθημερινότητά τους και τους έρωτές τους!

Άλλωστε πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες απο τις λεσβίες σε όλο τον κόσμο ότι και οι χαρακτήρες αλλά και το σενάριο ήταν πολύ ωραιοπειημένο και μακριά από την "αληθινή ζωή" και πραγματικότητα. Για να δούμε τώρα το "αληθινό L WORD πως θα είναι; Πάντα βέβαια υπάρχει η απορία πως θα το δούμε αλλά ευτυχώς πάντα καταφέρνουμε και το ξετρυπώνουμε από το internet

Η Chaiken, δημιουργός του L Word,εξηγεί, "Παρόλο που τελείωσε η 6η σεζόν του ‘The L Word’ τον περασμένο Μάρτιο, πιστεύω ότι δεν έχουμε τελειώσει με τις ιστορίες που έχουμε για το ‘L Word’. Η Showtime μας προσέγγισε ξανά για να συνεχίσουμε την αποστολή μας να διασκεδάσουμε και να διαφωτίσουμε τον κόσμο και να φέρουμε πιο πολύ ‘L’ στον κόσμο.”

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...