Οι stars που δεν φοβήθηκαν να αποκαλύψουν την σεξουαλική τους ταυτότητα

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ο τύπος δε διστάζει να διασπείρει ένα σορό φήμες για τη σεξουαλικότητα των stars, όμως εκείνοι κάνουν τις αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή όταν νιώθουν έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Όπως ας πούμε ο Ricky Martin που μπορεί από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο τραγούδι να κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος, εκείνος όμως το παραδέχθηκε μόλις το 2010 όταν έγραψε στο προσωπικό του blog: «Είμαι περήφανος που μπορώ να πω ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας».

Μια ακόμα πασίγνωστη ομοφυλόφιλη είναι και η Ellen Degeneres που θεωρείται από τα πιο ισχυρά πρόσωπα του Hollywood. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε την σεξουαλική της ταυτότητα το 1997 στην εκπομπή της Oprah ενώ δηλώνει πανευτυχής σύζυγος της καλής της Portia De Rossi.

Ο Neil Patrick Harris έκανε το δικό του outing το 2006, όταν και αποκάλυψε τη σχέση του με τον David Burtka. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι ήξερε πως είναι gay από την ηλικία των ετών.

Στο ίδιο κλίμα και ο Jim Parsons. Αν και ποτέ δεν είχε προσπαθήσει να κρύψει την σεξουαλική του ταυτότητα. Αρκετοί τον είχαν δει μαζί με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό του Todd Spiewak, ενώ ο ίδιος όποτε παραλάμβανε κάποιο βραβείο πάντα τον ευχαριστούσε. Απλά τώρα έγινε η αποκάλυψη και επίσημα, μέσω των New York Times παρακαλώ.

Τον Μάιο του 2012 αποκάλυψε ότι έχει σχέση με γυναίκα και η Jillian Michaels, η οποία ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι η καλή της περιμένει παιδί και ότι υιοθέτησαν ένα δίχρονο κοριτσάκι.

Και μπορεί πολλοί να λένε ότι η Amber Heard είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Johnny Depp με τη Vanessa Paradis, το κορίτσι όμως έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό τις προτιμήσεις της, αφού από το 2008 έχει σχέση με την Tasya van Ree.

Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η Cynthia Nixon, η Miranda από το Sex & The City η οποία προσφάτως αποφάσισε και να αποκαταστήσει την επί οχτώ χρόνια σύντροφό της Christine Marinoni. Οι δυο τους έχουν μαζί ένα μωρό, ενώ η ηθοποιός έχει δύο μεγαλύτερα παιδιά από προηγούμενη σχέση της.

Όσον αφορά στον Adam Lambert, αρκετοί θαυμαστές του αναρωτιόντουσαν αν είναι ή όχι gay από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο American Idol. Οπότε κι αυτός είπε να μην τους αφήσει με την αγωνία και μέσω του Rolling Stone έκανε τις μεγάλες αποκαλύψεις: «Δεν νομίζω ότι θα εκπλήξει κανέναν αν ακούσει ότι είμαι gay», είπε.

Τέλος ο Lance Bass των Ν’ SYNC αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις το 2006 σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό People. Οι παπαράτσι τον είχαν… «συλλάβει» άπειρες φορές να συχνάζει σε gay bars, οπότε είπε κι αυτός να το πει και να ξαλαφρώσει.

πηγή: star.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...