Ομοφυλόφιλη η Μέριλιν;

Ομοφυλόφιλη η Μέριλιν;

Έντονες λεσβιακές τάσεις φαίνεται πως είχε σε όλη την διάρκεια της ζωής της το απόλυτο αντρικό sex symbol σύμφωνα με νέα αποκαλυπτική βιογραφία της με τίτλο Marilyn Monroe: Private And Undisclosed....

Σεξουαλικές σχέσεις με τις Τζόαν Κρόφορντ, Μπάρμπαρα Στάνγουικ, Μάρλεν Ντίτριχ (καθώς επίσης και με τις καθηγήτριες υποκριτικής της Νατάσα Λίτες και Πόλα Στράσμπεργκ) καθώς και ένα one night stand με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ φέρεται πως παραδέχτηκε πως είχε η Μέριλιν Μονρόε κατά την διάρκεια των συνεδριών της με τον ψυχοθεραπευτή της Δρ. Ράλφ Γκρίνσον.

Αυτές οι -μέχρι πρότινος- απόρρητες συνομιλίες βρέθηκαν στα χέρια της ερευνήτριας Μισέλ Μόργκαν, η οποία και τις διασταύρωσε με ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον της Μέριλιν.
Όπως τον Τζιν Νεγκουλέσκο, σκηνοθέτη της στο "Πως να παντρευτείς έναν εκατομμυριούχο", που δήλωσε «Όλη της η ύπαρξη ήταν μια αναζήτηση ταυτότητας. Και η σεξουαλική της ταυτότητα ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Κάποτε μου είπε πως δεν είχε ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής της».

Την ίδια ακριβώς ατάκα, περί έλλειψης οργασμού σε αντρικά χέρια, είπε η Μέριλιν και την πρώτη φορά που μίλησε με τον ψυχοθεραπευτή της.

Εκεί, στον καναπέ της ψυχανάλυσης, ήταν που συνειδητοποίησε -σύμφωνα με την συγγραφέα- ότι τα τραύματα από την παιδική της ηλικία ήταν που την έκαναν να μην απολαμβάνει το σεξ με άντρες και να αναζητεί μεγαλύτερες γυναίκες, όπως τις Μπάρμπαρα Στάνγουικ και Μάρλεν Ντίντριχ, ως σεξουαλικά πρότυπα.

Στα πλαίσια της ίδιας βιογραφίας αποκαλύπτεται η εμμονή της με την Μπέτι Γκρέιμπλ (την οποία καταδίωκε -μάταια- με μανία για να συνάψουν σχέσεις) και την Τζούντι Γκάρλαντ.

Συγκεκριμένα για την Τζόαν Κρόφορντ, η Μέριλιν φέρεται να περιέγραψε στον ψυχαναλυτή της την πρώτη τους φορά με λεπτομέρειες «Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά της. Η Τζόαν είχε ένα γιγαντιαίο οργασμό και άρχισε να ουρλιάζει σαν μανιακή. Αν και τα εύσημα πρέπει να πάνε στην Νατάσα (σ.σ. την καθηγήτρια υποκριτικής της, με την οποία συζούσε) για αυτό. Μου έχει μάθει πολύ περισσότερα από την υποκριτική».

Εξίσου ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του one night stand της με την -κατά έξι χρόνια μικρότερή της- Ελίζαμπεθ Τέιλορ, όπως το περιέγραψε η Λιζ στην βιογραφία της "Συναντηθήκαμε στην πρεμιέρα του show του Φράνκ Σινάτρα στο Sands στο Las Vegas. Το άγγιγμα της ήταν ηλεκτρικό. Αλλά ήθελα να δω πόσο μακριά θα το πάει η σκύλα. Όμως την ανάγκασα να κάνει εκείνη όλη την δουλειά".

Τέλος, σύμφωνα με δήλωση του ψυχοθεραπευτή της, η Μέριλιν «Δεν είχε σεξουαλική σχέση με κανέναν από τους αδελφούς Κένεντι ή με οποιοδήποτε άλλο άντρα στο τέλος της ζωής της».

 ΠΗΓΗ: inews.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...