Προειδοποίηση για τους άντρες επισκέπτες του site

Φυσικά άντρες υπάρχουν παντού, ακόμα και σε αυτό το site διότι τίποτα δεν τους σταματά από την πολυπόθητη επιθυμία τους να βρουν λεσβίες.

Μάλιστα είναι τόσο καλά ενημερωμένοι στο πώς να μιλήσουν που καταφέρνουν αρκετές φορές να σε πείσουν ότι είναι γυναίκες. Παρακάτω είναι μια από τις ιστορίες που διαδραματίστηκε εδώ μέσα και είχε όχι αίσιο τέλος για τον «καμουφλαρισμένο άντρα».

"Ήταν θέμα μερικών λεπτών για τις αρμόδιες υπηρεσίες Τ.Η.Ε να βρούνε τον 29χρόνο άντρα που με τεχνάσματα και ψεύτικα στοιχεία, υποδυόμενος την γυναίκα... κατάφερε να με κοροϊδέψει και να μου αποσπάσει προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα με σκοπό να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του με κάθε δυνατό τρόπο.
Κινήθηκα γρήγορα και νομικά και εκεί που περήφανα θεωρούσε ότι είχε καταφέρει να με ξεγελάσει τώρα πλέον με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου ότι παρακαλάει διακαώς να το λήξουμε το θέμα χωρίς πολλές συνέπειες, ώστε να μην το μάθει ο κύκλος του.
Αυτός ο άντρας είναι παντρεμένος και φυσικά πλέον φοβάται τη δίκη που εκκρεμεί, γιατί φυσικά θα το μάθει η γυναίκα του.
Ισχυρίζεται ότι ήταν ένα αστειάκι από την μεριά του, αλλά τέτοιου είδους αστειάκια (που δεν μας κάνουν να γελάμε καθόλου) πληρώνονται και με το παραπάνω.  Κατηγορίες εναντίον του είναι Απάτη κατά συνήθεια, κατ' εξακολούθηση και Παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα!
Όλες μαζί μπορούμε να προστατευτούμε και να σταματήσουν επιτέλους οι άντρες να προσποιούνται τις λεσβίες!
Εγώ υπόσχομαι όσο θα υπάρχω μέσα σε αυτό το site προσπαθώντας να κάνω τις γνωριμίες μου, ο οποιοσδήποτε που θα βρεθεί στο δρόμο μου με τις ίδιες προθέσεις που είχε ο κύριος παραπάνω, θα υποστεί τις συνέπειες."
Xena The Warrior Princess
 
Από την πλευρά του το LesbianGR καταρχάς συγχαίρει την Xena και θέλουμε να απευθύνουμε μια ερώτηση στους άντρες επισκέπτες του site που δεν σέβονται τις γυναίκες και με ανειλικρινή και άνομα μέσα προσπαθούν με τρομερό κόπο να κατακτήσουν μια λεσβία, θέλουμε να τους ρωτήσουμε: "πως θα σας φαινόταν να γνωρίζατε διαδικτυακά μια γυναίκα, να είχατε έρθει σε vitrual cyber επαφή μαζί της και τελικά να ανακαλύψετε ότι είναι άντρας;"
 
Χαιρόμαστε που τα κορίτσια εδώ μέσα χαρωπά θα τους λένε:
«Στην γυναίκα σου το είπες; Αν όχι ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!»

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...