Σεμινάρια για να εντοπίζουν οι δάσκαλοι τα γκέι παιδιά!

ΠΗΓΗ: NEWSIT

Ήδη έχουν γίνει 10 σεμινάρια στα οποία έχουν πάρει μέρος 1.000 δάσκαλοι. Άλλωστε μιλάμε για μια χώρα στην οποία το στοματικό και το ομοφυλοφιλικό σεξ θεωρούνται παραβάσεις του νόμου και τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης ως 20 ετών, με ραβδισμό ή με επιβολή προστίμου.Όλα αυτά στη Μαλαισία όπου η κυβέρνηση σκέφτηκε... να βάλει τέλος στην ομοφυλοφιλία από ... γεννησιμιού της. Άρχισε να οργανώνει σεμινάρια με στόχο να βοηθήσει τους δασκάλους και τους γονείς να εντοπίζουν ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

"Είναι ένα πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό γεγονός, στο κάτω-κάτω όλες οι θρησκείες είναι βασικά εναντίον αυτού του τύπου της συμπεριφοράς", δήλωσε αξιωματούχος της.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε ανακοινώσει το Μάρτιο πως εργάζεται για να περιορίσει το "πρόβλημα" της ομοφυλοφιλίας, ιδιαίτερα μεταξύ των μουσουλμάνων που αποτελούν πάνω από το 60% των 29 εκατομμυρίων κατοίκων της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με έντυπα που διανεμήθηκαν σ' ένα πρόσφατο σεμινάριο, στις ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στα αγόρια περιλαμβάνονται οι προτιμήσεις τους στα στενά ρούχα με φωτεινά χρώματα και στις μεγάλες τσάντες, ανέφεραν δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Για τα κορίτσια, οι λεπτομέρειες είναι λιγότερο σαφείς. Τα κορίτσια με λεσβιακές τάσεις δεν συμπαθούν τους άνδρες και τους αρέσει να κάνουν παρέα και να κοιμούνται συντροφιά με γυναίκες, αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...