DO YOU WANT TO SEE MY PIERCING?

DO YOU WANT TO SEE MY PIERCING?

Χτυπάει το κινητό μου, το σηκώνω και ακούω μια  γλυκιά γυναικεία φωνή να με ρωτάει: "Έχω έρθει από Λονδίνο και θα μείνω για λίγες μέρες στην Αθήνα,θα ήθελα να μάθω εάν γίνεται κανένα Cyberdykes Party αυτές τις μέρες " Της απαντάω ότι δυστυχώς το επόμενο είναι σε 15 μέρες αλλά θα μπορούσα να την ξεναγήσω εγώ στα lesbian bars εδώ.

Γενικά πάντα ενημερώνουμε και βοηθάμε τις φίλες μας αλλά μιας και ακουγόταν ωραία η φωνή της, και μάλιστα όπως μου είπε ήταν 22 χρονών, μου φάνηκε άκρως ενδιαφέρον να την γνωρίσω και από κοντά.Κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη ημέρα, κατά το απόγευμα.

Αργώ όπως συνήθως μου συμβαίνει και βλέπω μια κοπελίτσα πολύ γλυκιά να περιμένει, φωνάζω το όνομα της και ελπίζω να είναι αυτή και να γυρίσει το κεφάλι της.Τυχερή στάθηκα, αυτή ήταν. Έχω φτάσει ήδη κοντά της, συστηνόμαστε και μπαίνουμε στο lesbian καφέ.

Μιλάμε για πολλές ώρες,το κλίμα ήταν ζεστό και τα ποτά τελείωναν γρήγορα. Αποφασίζουμε να παμε σε ένα lesbian bar. Φτάνουμε, παραγγέλνουμε σφηνάκια και τότε μπαίνει μια τύπισσα με ένα σκουλαρίκι στο φρύδι. Γυρνάω και της λεω: " είδες που και στην Ελλάδα βλέπεις λεσβίες με piercing;"

Αυτή με κοιτάει όλο  ύφος και μου λεει :"Έχω και εγώ piercing" Το βλέμμα της και το στυλ της δεν σου άφηναν κανένα περιθώριο να μην ρωτήσεις :" Που έχεις piercing;"

Τότε χαμηλώνει τα μάτια, κοιτάει ολοφάνερα πιο κάτω από τον αφαλό.Παγώνει το βλέμμα της ανάμεσα στα πόδια της για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά  σηκώνει απότομα το κεφάλι της και με καρφώνει.

Αντέδρασα σωστά και αστραπιαία, την αρπάζω από το χέρι και την τραβάω προς την τουαλέτα, με ακολουθεί χωρίς αντιρρήσεις, ανοίγω την πόρτα και την σπρώχνω προς τον τοίχο."Για να δω το piercing σου".

Εκείνη σαν υπάκουο κοριτσάκι κατεβάζει το παντελόνι της και το βρακάκι. Δεν χάνω ευκαιρία, χώνω το χέρι και με τα δάχτυλα ακουμπάω την κλειτορίδα της. Σταματάω απότομα και με επιβλητικό ύφος  την ρωτάω : " Που είναι το piercing?" Και μου λεει :

" Δεν έχω piercing, sex θέλω".

M.Cyberdyke

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...