Επίθεση από άγνωστο άνδρα κατήγγειλε ο Μένης Κουμανταρέας

Επίθεση από άγνωστο άνδρα κατήγγειλε ο Μένης Κουμανταρέας

Απρόκλητη επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι δέχτηκε, έξω από το ίδιο του το σπίτι, ο γνωστός συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας. Όπως κατήγγειλε, ο άγνωστος τον έβρισε και τον χτύπησε.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο συγγραφέας δήλωσε βέβαιος ότι η υπόθεση συνδέεται με την πρόσφατη συμμετοχή του σε αντιρατσιστική εκδήλωση στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο άγνωστος «δεν επιχείρησε να με ληστέψει, απλώς με έβρισε και με χτύπησε», τόνισε.

«Είναι ανατριχιαστικό να παρακολουθείς αυτή την ατέρμονη τροχιά της βίας του νεοναζισμού που απλώνεται σαν φάντασμα πάνω απ’ την πόλη. Είναι που αυτό συμβαίνει γύρω μας και δίπλα μας, σε γνωστούς μας και άγνωστους ανθρώπους.

Γίνεται, όμως, ακόμη πιο τρομακτικό όταν αυτή η βία αρχίζει να ακουμπάει με τα βρώμικα χέρια της όσους μέσα από το έργο τους επιμένουν να διατηρούν στο προσκήνιο τις μεγάλες αξίες του ανθρώπου. Στην προκειμένη περίπτωση το χτύπημα δεν αφορά μόνο τον Μένη Κουμανταρέα. Αφορά όλους εκείνους που επιμένουν να προτάσσουν τον εμπεριστατωμένο λόγο απέναντι στις άναρθρες κραυγές» σχολίασε ο παθών.

Πηγή:protothema

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...