Μ.Bρετανία: Οδηγός αρνήθηκε να οδηγήσει «γκέι» λεωφορείο

Έξαλλος με επιγραφή για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων

Μ. Βρετανία: Οδηγός αρνήθηκε να οδηγήσει «γκέι» λεωφορείο

Εκτός εαυτού βγήκε ένας οδηγός όταν κατά την έναρξη της βάρδιάς του από το Ρόδερχαμ στο Σέφιλντ του έτυχε να οδηγήσει λεωφορείο με επιγραφή για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων «Κάποιοι άνθρωποι είναι γκέι - Ξεπέρασε το».

Οσοι περίμεναν στη στάση να επιβιβαστούν ενεπλάκησαν σε λογομαχία με τον οδηγό, ο οποίος έκανε υβριστικά σχόλια για τους ομοφυλόφιλους και την επιγραφή του οχήματος.

Τελικά έπειτα από είκοσι λεπτά εμφανίστηκε αντικαταστάτης του οδηγού, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον συνάδελφο του επικαλούμενος την βαθιά του πίστη. «Είναι αηδιαστικό αυτό που συνέβη. Είναι οδηγός, νομίζει ότι στο λεωφορείο του δεν έχει ανέβει ποτέ ένας ομοφυλόφιλος; Δηλαδή εγώ δε θα ανέβω στο λεωφορείο του επειδή πιστεύει στον Θεό κι εγώ μπορεί να μην πιστεύω», δήλωσε μια από τους επιβάτες. Εκπρόσωπος της εταιρίας λεωφορείων είπε πως γνωρίζει για το συμβάν και εξήγησε πως το θέμα θεωρείται λήξαν αφού συζήτησε με τον οδηγό, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες.

Το σύνθημα «Κάποιοι άνθρωποι είναι γκέι - Ξεπέρασε το» επελέγη από την οργάνωση «Stonewall» στο πλαίσιο εκστρατείας κατά της ομοφοβίας και του εκφοβισμού σε ομοφυλόφιλους.

Πηγή:ProtoThema

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...