«Gay» σκύλος σώθηκε από ευθανασία

«Gay» σκύλος σώθηκε από ευθανασίa

Τενεσί

Η ιστορία μπορεί να φαίνεται ψεύτικη αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ενας ιδιοκτήτης σκύλου στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών πήγε το σκύλο του για ευθανασία επειδή νόμιζε πως είναι gay.

Ο A. Jackson είναι ιδιοκτήτης ενός ημίαιμου αρσενικού σκύλου και ενός αρσενικού ράτσας pitbull-bulldog. Κάποια μέρα είδε το pitbull σε περίεργη στάση με το άλλο σκυλί. Νόμισε ότι είναι gay, κάτι που δεν ήθελε με τίποτα, και έτρεξε αμέσως να το αφήσει για ευθανασία στο καταφύγιο σκύλων Jackson Rabies Control Animal Shelter.

Σύμφωνα με τo «Psychology Today» κάποιοι σκύλοι μπορεί να είναι gay. Αλλά όμως μπορεί και να ιππεύουν το άλλο σκυλί του σπιτιού για να δείξουν την κυριαρχία τους, το ποιος είναι δηλαδή το αφεντικό.

Το σκυλί, το οποίο ονομάζεται Elton στάθηκε τυχερό καθώς μόλις έγινε γνωστό το συμβάν φανατικοί φιλόζωοι αποφάσισαν να του ψάξουν σπίτι.

Ετσι δημιούργησαν την ομάδα try and save the «gay» dog στο facebook. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Gwaker μια κυρία που λέγεται Stephanie Fryns, και έχει άλλα τέσσερα σκυλιά, συγκινήθηκε με την ιστορία και υιοθέτησε τον Elton. O σκύλος, σύμφωνα με την ίδια, είχε κάποιες πληγές και ήταν τρομοκρατημένος αφήνοντας υπονοούμενο ότι είχε βασανιστεί σε κυνομαχίες.

«Είναι απίστευτα φιλικός. Φοβάται τα πάντα και αυτό είναι περίεργο», δήλωσε η ίδια στο ABC. Όπως και να’χει ο Elton βρήκε ένα σπίτι που τον αγαπάει είτε είναι gay είτε όχι.

Πηγή: Protothema

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...