Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ

Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ

Αγαπητή φίλη λεσβία-ναι σε σένα μιλάω την καθαρόαιμη, που μπορεί να είναι εμφανής ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός, αλλά είσαι κυριολεκτικά straight άτομο.Βλέπεις οι οικονομικοπολιτικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων έχουν επιφέρει και κοινωνικές.Ξαφνικά όλες οι μέχρι πρότινος οσίες- παρθένες θέλουν να μετατραπούν σε ιέρειες της σεξουαλικής απελευθέρωσης ,επιχειρώντας  την πρώτη τους λεσβιακή εμπειρία.Λοιπόν απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας μέχρι τώρα. Τι να προσέξουμε από εδώ και πέρα.

1) Κίνδυνος-θάνατος!!! Διάσπαρτες οι λεγόμενες ‘’ bi-curious’’, ανεξέλεγκτες, καραδοκούν παντού. Κι εσύ δεν έχεις καρδιά αγκινάρα, όπως εκείνες νομίζουν.

2) Ναι, συμφωνώ είναι σκέτος πειρασμός. Άλλωστε και η Madonna, το είπε: ο δρόμος για τη κόλαση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Είσαι έτοιμη για τσίτα τα γκάζια;
  
3) Τα έφερε έτσι η ..άνα η μοίρα και τη συνάντησες.. Νιώθεις ότι αντικρίζεις  έναν επίγειο άγγελο, που με ένα άγγιγμά του θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το λόγο ύπαρξης σου.

4) Μυρίζει υπέροχα, κινείται σαν πεταλούδα, ανταλλάσσετε λεκτικές πάσες κι ωωω ναι, συνειδητοποιείς ότι, σε  φλερτάρει  με τον δικό της μοναδικό  ναζιάρικο  τρόπο. Νιώθεις αμήχανη και διστακτική είναι εμφανές ότι η γκόμενα είναι ΄΄πουτσοτραγανίστρα’’-τι θα φτουρήσει το ταπεινό, άψυχο strap-on σου;

5) Σε διαβεβαιώνει ότι η συνάντηση σας είναι καρμική. Σε πείθει (λεκτικά-πάντα)  ότι είσαι το ‘’γουτσούνι’’ της, το δικό της˙ κι όλα τα προσωνύμια που σου απευθύνει είναι τόσο μα τόσο μελιστάλαχτα.  Σαν σταυροβελονιά  ακριβείας αντιπαραβάλει  όλες τις στάσεις του Kama-sutra, με το ότι θέλει να τρίβετε πατουσίτσες ξαπλωμένες στο καναπέ, βλέποντας TV. Μα είναι δυνατόν όλα τα παραπάνω να είναι απλές φαντασιώσεις κάποιας που θέλει να ζήσει τη δική της σαπουνόπερα;

6) ΟΧΙΙΙΙΙΙ Αποκλείεται η ‘’μπισκοτολουκουμοκαραμελίτσα’’ σου δεν είναι  θύμα του χολιγουντιανού ονείρου. Δεν θέλει απλά να ζήσει το ρόλο της femme fatale- με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.( Κι ας είναι  το πρωί  μία ταπεινή σαρδελίτσα  στο λεωφορείο για τη δουλειά).

7) Kι όντως δοκιμάζετε άπαξ όλο το σκηνικό. Είναι το άλλο σου μισό ….(ναιιιι, όρνιο-τι jack pot είναι αυτό, σκόρδα!!!!).

8) Ξερογλείφεσαι ακόμα με το μέλι στο στόμα και  πριν σκουπιστείς για τη δεύτερη μπουκιά… ΠΑΠΑΛΑ!!! Είτε συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι συμπρωταγωνίστρια στο όλο εργάκι, (βλέπεις είναι ανεξάρτητη παραγωγή ανερχόμενων αστέρων-χωρίς βεντετιλίκια). Είτε έληξε η άδεια παραμονής σου στον παράδεισο-κοινώς της ‘’τέλειωσες’’… .Όλα στο ξαφνικό!!

9) Τρέχτε γιατροί, γειτόνοι!!!! βάι ,βάιιιι –τι σε βρήκε την έρμη την ομοφυλόφιλη( εδώ ξεκινάει το καλό… ).Αρθρώνεις με πόνο ψυχής το γιατί;

10) Κι η απάντηση που παίρνεις είναι ο ορισμός της μπουρδολογίας, (στις μέχρι τώρα σχέσεις μου καταπιέστηκα πάρα πολύ/εγώ δεν ανήκω πουθενά/μα είναι δυνατόν ,να είσαι τόσο κτητική;/είμαι ελεύθερο πνεύμα εγώ/σε παρακαλώ, ας  τελειώσουμε εδώ/δεν νιώθω το ίδιο για σένα… μπλα, μπλα, μπλα). Παρόλα ταύτα δεν καλύπτεσαι!!!

11) Εδώ- φιλενάδα ίσως χρειάζεσαι τη δική μου βοήθεια και σου δηλώνω ότι:  H απάντηση στο γιατί είναι το διότι-κι όσο κι αν είναι σκληρό, είναι το προφανές.

12) Δυσκολοχώνευτο…. Πίστεψέ με, το ξέρω!

DO: Γι’ αυτό και θα τα σπάσεις όλα, πιωμένη σε λεσβιομάγαζο παρέα με φίλες, ακούγοντας το ‘’στην υγειά της αχάριστης που δεν άξιζε τόσο..’’ Θα χάσεις και κανένα κιλό από το -αποκλειστικά- καφές  και τσιγάρο της ταβανοθεραπείας.( αυτά είναι φυσιολογικά και αναμενόμενα-από ένα σημείο κι έπειτα δεν θα το ρωτάς καθόλου και θα κάνεις ηρωική έξοδο από τη σκηνή). 

DON’T: Ταχτείς σε αιώνια πίστη ως οσία Παταπία και κάνοντας 100 μετάνοιες την ημέρα, σπαταλώντας ότι έχεις και δεν έχεις σε καφετζούδες, περιμένεις  να γυρίσει πίσω... Ακόμα χειρότερα, επιβαρύνεις το κάρμα σου ανεπανόρθωτα κάνοντας καμία τρέλα της στιγμής-έγκλημα πάθους για τα οποία, γράφουν και τα σινερομάντζα  που ενέπνευσαν την καλή σου …(όχι τίποτα άλλο ποιος θα έχει να σου φέρνει τσιγάρα στη στενή… μλκ).

Σας αγαπώ

Vlamenh
                                                                                                              

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...