ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΤΥΝΕΙΣ;

ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΤΥΝΕΙΣ;

1) Δεν πιστεύεις στην τύχη σου; Μαζί μου, πέτυχες το Joker!!

2) Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος… στον πλανήτη γη που σε κοιτάζει στα μάτια κι εκπέμπει καρδούλες; Κι όμως αξιώθηκες, να το ζήσεις κι αυτό…

3) Τρέμεις μην σε κάνω λεσβία του Γκαζίου; Χαλάλι σου η βενζίνη… γι’ όπου αισθάνεσαι άνετα εκτός!!

4) Δεν έχω κυτταρίτιδα; Ο ΕΟΠΥ φταίει, που  δεν μου δικαιολογεί  περαιτέρω ορμονολογικό έλεγχο.

5) Έχω πολύ στητό κι ωραίο στήθος ;Ευχαριστώ το DNA μου, κι άντεξε κοντά μου… να το δεις να πέφτει..

6) Περιμένεις να ψηλώσω; Αδύνατο… έπινα πολύ Coca-Cola μικρή.. κι όχι γάλα!

7) Θες ντε και καλά να μου το παίξεις ιστορία; Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην χάνω το στίγμα σου για διάστημα παραπάνω των 15 ημερών… (όχι τίποτα άλλο-δυσανασχετώ-βρίσκω σ’ άλλες αγκαλιές παρηγοριά.. οι οποίες μου ζητάνε κι αποκατάσταση).

8) Φοβάσαι, μήπως μαζί μου, σου λείψει η πούτσα; Θ’ αγοράσω strap-πιστό αντίγραφο του θρύλου Diesel Shane(τώρα αν το γράφει η μοίρα σου, να γευτείς τον ίδιο live…απόλαυσέ το -και μην αρνηθείς εξαιτίας μου-δεν θα κακιώσω).

9) Μ’έχεις τάξει στην Παναγιά της Τήνου-κι απλά περιμένεις να γίνει το θαύμα; Από τις 20:00 μέχρι τις 8:00 να ‘μαι ʺ εγώ ʺ και μετά.. κατά τη διάρκεια της μέρας να μεταμορφώνομαι σε δίμετρο πουτσαρά που θα σε περιμένει με την Harley έξω από την δουλειά σου; Κρίμα-γιατί σύμφωνα με την NASA, ακόμα ζούμε σε τρισδιάστατο κόσμο-(τώρα αν έχουν κάτι νεότερο-θα μας ειδοποιήσουν πρώτες τα παιδιά-έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης).

10) Άγχεσαι για το ποιος θα σε συνοδεύει στα κυριακάτικα οικογενειακά γεύματα; Απλό-θα στέλνω τον κολλητό μου (με τα έξοδα παραστάσεως δικά μου).

11) Σ’εκνευρίζει το αυτοσαρκαστικό humor μου; Κάνε με να βογκάω.. και να μην μιλάω…( κι εγώ το προτιμώ).

12) Απορείς με την πάρτη μου; Το  βλέπω στα μάτια σου… μην  προσπαθείς να το κρύψεις… μην φανταστείς κι εγώ η ίδια-έπαψα σχετικά πρόσφατα..

13) Έχεις ανάγκη να με δεις να κλαίω για σένα; Το έχω κάνει-όμως, δεν το έχω αποθανατίσει σε βίντεο!

14) Σου φαντάζω ότι τα κάνω όλα σωστά-κι αυτό, είναι που σου την σπάει περισσότερο  ; σιγά Madame…καταλάβέ το.. όλα είναι σχετικά και γι αυτό ανεκτά.. λάθη μετράω πολλά… απλά στύβω το ʺ γκάγκαρο ʺ μου για να κοιτάζω εκεί που θέλω να πάω…( μην τσινάς-δεν σε θεωρώ standaraki, ούτε ʺ Ιθάκη ʺ μου).

15) Σ’έχει πάρει ο φόβος ότι έχεις γίνει απωθημένο μου και θα μου περάσεις-μόλις σε κατακτήσω; Οκ… έχεις πάθει αναφυλαξία στο φτύσιμο.. σεβαστών ..αλλά, εσύ ρε μανάρι, ʺ γνώρισες τους ανθρώπους-κι αγάπησες τα ζώα ʺ …κι εγώ ζωντανό του Θεού είμαι… ήμαρτον.. δηλαδή!!

16) Τέλος, νιώθεις γενικότερη πίεση κι ότι δεν είναι καιρός για ανατροπές; 
                
Τσαα πρρρ λέμε!! Εκτύπωσε αυτό το άρθρο, κι έχε το ως αποδεικτικό της γοητείας σου… 

Αφιερωμένο στην βλακεία της καψούρας

Vlamenh

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...