Η Jodie Foster παντρεύτηκε τη σύντροφό της Alexandra Hedison

Η Jodie Foster παντρεύτηκε τη σύντροφό της Alexandra Hedison

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι και το Σαββατοκύριακο αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Το περασμένο Σαββατοκύριακο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύο γυναίκες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.Την είδηση απεκάλυψε σε αποκλειστικότητα το Ε!news και λίγο αργότερο εκπρόσωπος της ηθοποιού προχώρησε στην επιβεβαίωσή της.

H πολυβραβευμένη Jodie Foster και η Alexandra Hedison γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που τότε είχαν εμφανιστεί, οι δύο γυναίκες είχαν σε μικρό χρονικό διάστημα αρχίσει να μένουν μαζί.

Η εξέλιξη θεωρείται αναμενόμενη, αλλά οι δύο γυναίκες δεν επιθυμούσαν ο γάμος τους να πάρει δημοσιότητα πριν τη τελετή για την οποία ακόμη ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά.

Ελάχιστες είναι επίσης και οι λεπτομέρειες για τον πρότερο βίο της Hedison. Η νυν σύζυγος της Foster είναι κυρίως διάσημη για την καριέρα της σαν φωτογράφος, αλλά στο βιογραφικό της έχει και συμμετοχές στο τηλεοπτικό σίριαλ The L World. Περισσότερο γνωστή υπήρξε σαν σύντροφος της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres με την οποία όμως χώρισε το 2004.

Πέρυσι η Jodie Foster είχε κατά τη διάρκειά του ευχαριστήριου λόγου της στις Χρυσές Σφαίρες αναφερθεί με συγκινητικό ύφος στην επί 20 χρόνια πρώην σύντροφό της Cydney Bernard.

Η ηθοποιός είχε βραβευτεί με το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ και από το βήμα της αίθουσας είχε υπενθυμίσει σε όλους τη δύσκολη εποχή στην οποία είχε επιλέξει να κάνει το δικό της coming out και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που της στάθηκαν.

Πηγή:lifo.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...