Kanitnun1-600

Γνωρίστε τις πανέμορφες γυναίκες από το πρώτο παράρτημα για transgender μοντέλα...

Το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων Apple Model Management, που εδρεύει στη Μπανγκόνγκ, στην Ταϊλάνδη, γιόρτασε τον προηγούμενο μήνα τα εγκαίνια του transgender παραρτήματός του, πρώτου στο είδος του ανά τον κόσμο, κι έγινε το πρώτο πρακτορείο παγκοσμίως που αντιπροσωπεύει transgender μοντέλα.

Apple_Trans_Division_2

Αν και τα transgender μοντέλα ήταν ανέκαθεν ευρέως αποδεκτά στη νοτιοανατολική ασιατική χώρα, δεν υπήρχε ως τώρα αντίστοιχη ενέργεια.

«Νιώσαμε πως μπορούσαμε να καλύψουμε ένα κενό που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στη βιομηχανία της μόδας», είπε ο διευθυντής του πρακτορείου, Noam Lev.

Μετά από ένα ανοιχτό κάλεσμα, και μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, το πρακτορείο επέλεξε τα 15 μοντέλα του, που ανταποκρίνονται στα πρότυπα που έθεσε: ύψος τουλάχιστον 1,75, καλαίσθητες σωματικές αναλογίες, εξωστρεφή και ευχάριστη προσωπικότητα –και τις εκπαίδευσε να περπατούν, να ντύνονται, να κινούνται, να στέκονται και να φέρονται.

«Πέρα από το προφανές πλεονέκτημα του ύψους τους, είναι επιπλέον πολύ κοινωνικές και φιλότιμες», λέει μεταξύ άλλων ο Lev. «Παίρνουν το modeling στα σοβαρά και εργάζονται σκληρά για να τα καταφέρουν».

Μεταξύ των μοντέλων είναι και η Sarina Thai, που έχει ήδη εργαστεί σε πασαρέλες στη Μπανγκόνγκ, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. «Είναι ωραίο να κυνηγάς το όνειρό σου. Έχεις μόνο να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι να το πιστεύεις. Να πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις».

Εμείς από το lesbian.gr ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια -αν και, μαζί με τη χαρά μας για την προώθηση της ορατότητας των τρανς*, θα διατηρούμε τις φεμινιστικές επιφυλάξεις μας για την -ίσως πιο ισότιμα καταπιεστική;- βιομηχανία της μόδας...

Πηγή: gaystarnews.com, ελεύθερη απόδοση από το lesbian.gr. Φωτογραφίες από το applemodels.com.

Sarina Thai

Sarina Thai

Beauty

Beauty

Kanitnun

Kanitnun

Lolita F

Lolita F

Hana

Hana

Vanessa

Vanessa

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...