Eirini-Liandri-poster1200

"Νομίζω ότι σ' αγαπούσα από πάντα", παρουσίαση βιβλίου

Σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου, και ώρα 20.30, η Ειρήνη Λιανδρή μαζί με τη μουσική συνοδεία της Αρετής Κοκκίνου, θα παρουσιάσει στο πολιτιστικό καφενείο "Το Συναπάντημα" (Παλαιών Πατρών Γερμανού 16, Νέα Ιωανία) το διήγημα "Νομίζω ότι σ' αγαπούσα από πάντα".

Τα έσοδα από την παρουσίαση, αλλά και μέρος των εσόδων των πωλήσεων, θα προσφερθούν στο Κέντρο Κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού, για την ανέγερση του ξενώνα φιλοξενίας τους. Αποφεύγοντας τους μεσάζοντες (βιβλιοπωλεία), δίνεται στους συντελεστές του βιβλίου η δυνατότητα να συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα για το σκοπό αυτό.

Η τιμή του βιβλίου είναι 10 ευρώ και μπορείτε και να το παραγγείλετε μέσω e-mail ή να το βρείτε στο πολιτιστικό καφενείο "Το Συναπάντημα".

Τέλος, μέσα στο Μάρτιο 2015 το βιβλίο θα παρουσιαστεί σε Θεσ/κη και Ξάνθη -και την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, στο πολιτιστικό κέντρο "Νοσόστρος", στα Εξάρχεια. Οι σχετικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο "Νομίζω ότι σ'αγαπούσα από πάντα", είναι το πρώτο μέρος ενός σύγχρονου ερωτικού ομοφυλοφιλικού  (λεσβιακού) διηγήματος, στην Ελλάδα.

Δύο γυναίκες Ελληνίδες των 40 και άνω, με διαφορετικές ζωές και βλέμμα στην ζωή, συναντιόνται τυχαία και απρόσμενα στην Αθήνα και δένονται με την πρώτη ματιά με ένα Οχι και ένα Ναι. Δύσκολη η προσέγγιση, δύσκολος ο χειρισμός των συναισθημάτων, ακόμα δυσκολότερη η ισορροπία του Ναι και του Οχι. Ο ερωτας όμως αρκεί να βρει μια χαραμάδα... μια χαραμάδα, για να γεννήσει χρώματα και αρώματα, όνειρα και θέλω... κι η αγάπη... πάντα βρίσκει τρόπους...

Το πρώτο μέρος του διηγήματος κάνει στάση στον έρωτα του Ναι και του Οχι...

Το δεύτερο μέρος θα το γράψετε εσείς  μαζί με  την συγγραφέα αν στείλετε την συνέχειά σας μέχρι τον Ιούνιο του 2015 στο e-mail: [email protected].

Το βιβλίο περιέχει ζωγραφική από την ανερχόμενη αυτοδίδακτη ταλαντούχα ζωγράφο Μαρία - Ελεν Μερμικίδου.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...