Στηρίξτε τη νέα ταινία FLUIDØ! - Lesbian.Gr

Στηρίξτε τη νέα ταινία FLUIDØ!

Η καινούρια cyberpunk ταινία της σκηνοθέτριας Shu Lea Cheang, "FLUIDØ", χρειάζεται την στήριξη σας!

Στηρίξτε τη νέα ταινία FLUIDØ! - Lesbian.Gr

FLUIDØ, της Shu Lea Cheang

Είναι το έτος 2060 και στο ρευστό μέλλον της ταινίας "FLUIDØ" τα μεταλλαγμένα και φυλετικά αμφιλεγόμενα σώματα των ανθρώπων είναι το νέο πεδίο μάχης. Σε αυτή την μελλοντική κοινωνία το AIDS έχει μεταλλαχθεί στο νέο ιό ZERO GEN, το οποίο έχει γίνει το νέο ναρκωτικό που προκαλεί οργασμικές απολαύσεις.

Ανδροειδή της κυβέρνησης κυνηγούν αυτούς με το μεταλλαγμένο ιό για να πάρουν τον έλεγχο των σωμάτων τους. Φαρμακευτικές εταιρείες και βαρώνοι ναρκωτικών έρχονται σε κόντρα για το ποιος θα αποκτήσει των έλεγχο των σωματικών υγρών των μεταλλαγμένων σωμάτων, ενώ χάκερς πολεμούν για την αυτονομία των ZERO GENs.

Η ταινία είναι μια αλληγορία για την επιδημία του AIDS και την συνεχή παραβίαση της ιδιωτικότητας από τις εταιρείες και την κυβέρνηση. Η ταινία "FLUIDØ" είναι μια καινοτόμα ιστορία για το σεξ, την αγάπη και τον αγώνα για την προσωπική ελευθερία.

* Από την σκηνοθέτρια του καλτ cyberpunk ταινίας I.K.U.!

* Η ταινία FLUIDØ έχει μέσα ιούς, σεξ, ναρκωτικά και συνωμοσίες!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ

Στηρίξτε τη νέα ταινία FLUIDØ! - Lesbian.GrΛίγα λόγια για την Shu Lea Cheang
Είμαι καλλιτέχνης και δημοσιογράφος/ακτιβίστρια για πάνω από 30 χρόνια. Μετά από την επιτυχία της ταινίας μου "I.K.U." είχα ως όνειρο η νέα μου ταινία "FLUIDØ" να είναι η συνέχεια της ιστορίας. Είναι πολύ δύσκολο να βρω οικονομική στήριξη για αυτό το πρότζεκτ και τώρα με το νέο μου παραγωγό Juergen Bruening και το νέο μου καστ και συνεργείο πιστεύω πως πλησιάζω σε αυτό το στόχο.

Χρειαζόμαστε όμως ακόμη οικονομική στήριξη για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την ταινία για αυτό αποφάσισα να απευθυνθώ στους θαυμαστές μου και στην καλλιτεχνική κοινότητα που πάντα πίστευαν σε μένα. Η στήριξη σας είναι σημαντική για να μπορέσει να γυριστεί αυτή η ταινία.

Γίνετε κι εσείς μέρος της κοινότητας του "FLUIDØ" κι ετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική διαδρομή!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...