lesbian clubs στο Παρίσι

Λίγα λόγια για το Παρίσι

Το Παρίσι είναι μία από τις πιο οργανωμένες πόλεις της Ευρώπης για το gay κοινό. Υπάρχουν πολλά gay στέκια τα οποία βρίσκονται κυρίως στην περιοχή του Marais. Ειδικά η λεσβιακή κοινότητα είναι καλά οργανωμένη με πολυάριθμες οργανώσεις.

Τα πιο σημαντικά γεγονότα για το gay lifestyle του Παρισιού είναι το ετήσιο Gay Pride parade και festival, και το Bastille Day Ball. Το Gay Pride είναι ένα μεγάλο πανηγύρι για gay και lesbians. Το Bastille Day Ball, είναι μια μέρα γεμάτη από χορό που γίνεται στο quai de la Tournelle, 5e (MΊ Pont Marie), και όλοι είναι καλοδεχούμενοι να συμμετάσχουν.

Τα lesbian clubs στο Παρίσι δεν αποτελούν πια μια σπανιότητα όπως ήταν πριν 10 χρόνια, αλλά και πάλι είναι σχετικά λίγα. Τα μαγαζιά που αποσκοπούν στη διασκέδαση των gay αντρών είναι περισσότερα και οι lesbians είναι φυσικά καλοδεχούμενες εδώ. Η φήμη που διατηρούν τα gay clubs για άγριο ηδονισμό προσελκύει πολλούς ετεροφυλόφιλους που ψάχνουν να καλοπεράσουν. Πολλοί straight πηγαίνουν σε gay club, τόσοι που το θρυλικό gay club Le Queen , για παράδειγμα, είναι gay μόνο τις Πέμπτες. Αντίστοιχα πολλά mainstream club έχουν ξεκινήσει gay βραδιές.

Παρόλο που δεν είναι λογικό να συναντήσετε αντικοινωνική συμπεριφορά σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, υπάρχουν αρκετά gay-προσανατολισμένα μέρη για να μείνετε και να φάτε. Δε θα χρειαστεί να κοιτάξετε παραπέρα από το Marais…υπάρχει πληθώρα εστιατορίων και παρόλο που δεν είναι αποκλειστικά gay θα συναντήσετε αρκετή gay πελατολογία. Υπάρχει ένα ξενοδοχείο που είναι αποκλειστικά gay, το Hotel Central Marais , και είναι αρκετά που η πλειοψηφία των πελατών τους είναι gay & lesbian.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...