Στην Μαδρίτη θα βρείτε ένα από τα πιο ενεργά και οργανωμένα gay σκηνικά.

H Μαδρίτη ξέρει πώς να γλεντάει

H Μαδρίτη είναι μια πόλη που ξέρει πώς να γλεντάει. Είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης με μια απίστευτη ποικιλία από gay νυχτερινής ζωής. Στην Μαδρίτη θα βρείτε ένα από τα πιο ενεργά και οργανωμένα gay σκηνικά.

Την ημέρα είναι μια ευχάριστη πόλη, δεν θα την έλεγες και την πιο ενδιαφέρουσα αλλά μετά τα μεσάνυχτα η πόλη αλλάζει μορφή. Φάτε σε ένα από τα πολλά gay friendly εστιατόρια και μετά ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και να ανακαλύψετε την ουσία της τοπικής παροιμίας : «Από την Μαδρίτη στον Παράδεισο».Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η θερμοκρασία είναι σχετικά υψηλή αλλά τότε πέφτουν οι τιμές και η νυχτερινή ζωή γίνεται ακόμα πιο έντονη αφού τα μπαρ και τα καφέ ανοίγουν σε εξωτερικούς χώρους.

Η Μαδρίτη είναι μια πόλη σχεδιασμένη για να μπορεί κανείς να την περπατήσει. Η κεντρική της οδός είναι από την αρχή του 19ου αιώνα και ξεκινάει από την περιοχή Prado και καταλήγει στην μοντέρνα Plaza de Espana. Σχεδόν παράλληλη της η οδός Mayor μας οδηγεί μέσα στην μεσαιωνική καρδιά της πόλης από το Puerta del Sol, το χιλιομετρικό σημείο μηδέν της Ισπανίας, από όπου όλες οι αποστάσεις της χώρας μετριούνται από εκεί, και περνάει την Plaza Mayor, την πιο όμορφη πλατεία της Μαδρίτης, μέχρι το c. de Bailen, κοντά στο Βασιλικό Παλάτι. Το «χωριό της Chueca», το ντόπιο gay ghetto, βρίσκεται στα περίχωρα της Μαδρίτης, βόρεια της Gran Vena και δυτικά της Paseo de la Castellana. Η περιοχή έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και δεν έχει αυτή την εμφάνιση του υποκόσμου που είχε. Υπάρχει ένα αξιοπρεπές σύστημα μετρό και τα ταξί δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά αλλά η πόλη είναι τόσο οργανωμένη που σας προτείνουμε να περπατήσετε.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...