Λονδίνο

Λονδίνο, εκεί που μένει η original Queen!

Το Λονδίνο φιλοξενεί το μεγαλύτερο gay και lesbian κοινό στην Ευρώπη, με το Soho να στέκεται ψηλά σαν στις προτιμήσεις μας με την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η περιοχή σε bars, clubs, μαγαζιά και εστιατόρια. Στις 30/07 το Soho μεταμορφώνεται σε ένα ατέλειωτο street party, με lesbian και gay DJs, φαγητό στους δρόμους και με μια φανταχτερή παρέλαση.

Επίσης στο Λονδίνο μεταξύ 29/03-12/04 λαμβάνει μέρος το The London Lesbian and Gay Film Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους του στην Ευρώπη, με 120 πρεμιέρες, εργαστήρια και συνεντεύξεις.

Μόλις μια ώρα νότια του Λονδίνου με το τραίνο μπορείτε να επισκεφτείτε το Brighton. Μια εκδρομή στοBrighton είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν το φρέσκο αέρα με ένα ζωντανό gay και lesbian σκηνικό. Γνωστό ως το «Παραθαλάσσιο Λονδίνο» το Brighton προσφέρει μια όμορφη παραλία, κουλτούρα, άφθονα ψώνια και διασκεδαστική νυχτερινή ζωή. Επισκέπτες στο Brighton την περίοδο μεταξύ 29/07-06/08 θα μπορούν να απολαύσουν ένα από τα μεγαλύτερα lesbian, gay, bisexual και transgender festival στην χώρα, που προσελκύει πάνω από 120,000 άτομα.

Στη χώρα όπου μένει η πρώτη και original Queen, όπου υπάρχουν μουσεία, ανάκτορα, εκδρομές, νυχτερινή ζωή, ψώνια, άντρες πολιτικοί με γυναικεία εσώρουχα, ένα gay capital, το Soho, και μπορείτε να ξοδέψετε μια περιουσία μέσα σε 24 ώρες το Λονδίνο αποτελεί μια καλή επιλογή για να περάσετε τις διακοπές σας.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...