lesbian_logo

Προς πιστούς «Χριστό Δούλου»! (archive)

Να πιστεύετε σε ένα Θεό δίκαιο σε έναν θεό πονετικό που ποτέ δεν θα σκότωνε αθώα πλάσματα, που ποτέ δεν θα έκανε πυρηνικά όπλα αλλά φάρμακα και εμβόλια που ποτέ δεν θα έστελνε μικρά παιδιά στην σφαγή αλλά που θα θυσιάζονταν ο ίδιος για το καλό όλων μας.

Εάν εμείς οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες έχουμε κουσούρι, οι γονείς μας, μας αγαπάνε και δεν μας στέλνουν να σκοτώσουμε αθώες γυναίκες και παιδιά στο Ιράκ, ούτε μας θέλουν νεκρούς από άδικες σφαίρες.

Ο Χριστόδουλος υποστήριξε αυτούς που μας στέλνουν στο πόλεμο, αυτούς που μας σκοτώνουν κάθε μέρα μολύνοντας τον πλανήτη και τις ζωές μας, αυτούς που είναι τα απάνθρωπα πλάσματα που δεν ξοδεύουν χρήματα για να σώσουν ζωές αλλά ξοδεύουν για να σκοτώσουν. Ο Χριστόδουλος υποστήριξε αυτούς που μας εξοντώνουν κάθε μέρα από το άγχος να βρούμε χρήματα να ζήσουμε. Ο Χριστόδουλος υποστήριξε αυτούς που έχουν κυριολεκτικά μεταλλάξει την φύση. και βιάζουνε καθημερινά τον πλανήτη και εμάς.

Εάν το δικό μας κουσούρι είναι ποιον ερωτευόμαστε, εάν εμείς αγαπάμε λάθος ανθρώπους τουλάχιστον δεν σκοτώνουμε συνανθρώπους μας.

Εμείς οι ομοφυλόφιλοι και λεσβίες έχουμε γονείς που μας αγαπάνε, έχουμε γονείς που αγαπάμε, έχουμε αδέρφια, παιδιά, φίλους που μας αγαπάνε και που δεν θέλουμε να δούμε νεκρούς από την πολιτική που στηρίζει ο Χριστοδουλος.

Ο Θεός δεν έκανε τους ομοφυλόφιλους για να έχει ο κόσμος κάποιους να μισεί.
Ο λόγος του Θεού δεν σπέρνει διχόνοια και μίσος για μια μερίδα συμπολιτών σας, εμάς τους ομοφυλόφιλους.

Εμείς οι ομοφυλόφιλοι είμαστε διαφορετικοί από εσάς αλλά ζούμε στο ίδιο δύσκολο κόσμο με εσάς και αυτός ο κόσμος έχει πολλά πιο ουσιαστικά επικίνδυνα κουσούρια από την διαφορετική δικιά μας αγάπη.

Ο Χριστόδουλος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, τάχθηκε υπέρ ενός «καλού» χριστιανού δολοφόνου (του Μπουτιλιόνε), μιας κυβέρνησης (Μπερλουσκόνι) που στέλνει τα παιδιά σας να σκοτώσουν και να σκοτωθούν στο όνομα του πετρελαίου, ενώ εσείς δουλεύετε και παθαίνετε από καρκίνο στο ράντζο ενός φτωχού νοσοκομείου.

Εάν αυτό είναι ο λόγος του Θεού τότε ποιος είναι ο λόγος του σατανά?

Καλύτερα ο γιος σας να είναι ζωντανός και ομοφυλόφιλος παρά νεκρός και δολοφόνος παιδιών στο Ιράκ.

Ο Χριστόδουλος υπερασπίστηκε αυτόν που χάρηκε θερμότατα με την εκλογική νίκη του Μπους, εσείς;

Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...