lesbian_logo

Lesbian Talks (archive)

Όταν λέω ότι είμαι λεσβία πάντα οι άντρες καταλήγουν (με σεμνότητα τις περισσότερες φορές) να μου μιλάνε για σεξ. Είτε θέλοντας πραγματικά να μάθουν πως τα καταφέρνουμε χωρίς την ύπαρξη τους είτε προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν τα καταφέρνουμε χωρίς την ύπαρξη τους είτε μερικές φορές ειλικρινέστατα με συμβουλεύονται για να προσφέρουν καλύτερες στιγμές στην φίλη τους, πάντα όμως όλοι χωρίς καμία εξαίρεση με ρωτάνε εάν έχω πάει με άντρα.

Εάν τολμήσω να τους πω πως δεν έχω πάει, κινδυνεύω να μπω στην περιπέτεια να αποδείξω «πως αρνούμαι κάτι που δεν γνωρίζω». Φυσικά έχω φροντίσει και έχω έτοιμη αναποδογυριστή απάντηση «εσύ έχεις πάει με άντρα;» άρα κινδυνεύει και αυτός με την σειρά του να έχει να αντιμετωπίσει την ίδια δύσκολη ερώτηση «πως ξέρεις ότι δεν σου αρέσει;»

Όταν πω ότι έχω πάει με άντρα, αρχικά υπάρχει μια μεγάλη ανακούφιση σαν μια νίκη της ομάδας τους και ενίοτε ελπίδα αυτό σύντομα ανατρέπεται με την ροή του λόγου μου και έτσι φτάνουμε στο απόλυτο κλισέ « δεν βρήκες τον κατάλληλο».

Πόσους άντρες στον αριθμό πρέπει να δοκιμάσω να για σιγουρευτώ ότι θέλω γυναίκες; Η απάντηση ποτέ δεν δίνεται σε αριθμό, ακόμα ένας αρκεί, έτσι αφήνουν να εννοηθεί και έρχεται αυτό που ήξερα ότι θα ακούσω. Ο συνομιλητής μου είναι διαθέσιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βάλει ακόμα μια λεσβία στον σωστό δρόμο και ακόμα και αν δεν πετύχει να με βάλει επ’ άπειρον στο σωστό δρόμο, του αρκεί τουλάχιστον να προσθέσει ακόμα ένα υψηλό κατόρθωμα στην λίστα με τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Τι κατόρθωμα και αυτό!

Πόσες φορές θα πρέπει να επαναλάβω σε αρσενικούς συνομιλητές μου ότι άμα υπάρχει ο κατάλληλος που θα με κάνει straight σίγουρα θα υπάρχει και ο κατάλληλος για να σε κάνει εσένα gay.

Με μερικούς άντρες δημιουργώ επίτηδες καλοπροαίρετα την οικειότητα να με ρωτήσουν και πιο προσωπικά πράγματα γιατί έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω και στις πιο κρυφές τους απορίες και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους. Γενικά έχω την άποψη ότι πρέπει να μιλάς για όλα, αλλιώς ο κόσμος πως θα μάθει για εμάς και πως θα μάθει να μας σέβεται για αυτό που είμαστε.

« χρησιμοποιείτε υποκατάστατα;» η ερώτηση που περίμενα!
Και εκεί αρχίζει ένας Γολγοθάς γιατί πλέον οι μονολεκτικές απαντήσεις δεν βοηθάνε. «Φυσικά και χρησιμοποιούμε» δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής.
Η επόμενη ερώτηση που περίμενα, έρχεται
«γιατί τότε δεν προτιμάτε το φυσικό, ε?»
Αυτή η καθ' όλα φυσιολογική ερώτηση θέλει κάποιων λεπτών απάντηση για να γίνει κατανοητή (αν παρακολουθεί τα newsletter στο Lesbian.GR αυτά πλέον θα του είναι παιχνίδι)
Και αρχίζω από το απλό « το φυσικό αν δεν απατώμαι πάει πακέτο με όλο το υπόλοιπο σώμα, ενέργεια, αίσθηση, και οσμή, ε;» Ναι, μου λέει (είμαστε σε καλό δρόμο) και συνεχίζω «ε αυτό είναι το πρόβλημα, όχι το φυσικό αλλά όλο το υπόλοιπο» και εκεί κοιτάω τον συνομιλητή μου που με ατενίζει με μάτια όλο απορία και προσπαθώ να τον ανακουφίσω εξηγώντας του «για να πας στο κρεβάτι με ένα άνθρωπο θα πρέπει να τον θέλεις, θα πρέπει να σε ελκύει να τον φιλήσεις, θα πρέπει να σε διεγείρει, θα πρέπει να θέλεις να τον αγγίξεις, στις λεσβίες δεν μπορούν οι άντρες να προκαλέσουν όλα τα παραπάνω, την στιγμή της κορύφωσης στο σεξ και μόνο εκείνη την στιγμή θα μπορούσα άμα γινότανε να δανειστώ το φυσικό σου και να στο ξαναεπιστρέψω, αλλά επειδή αυτό δεν γίνεται αλλά και να γινότανε πάλι θα προτιμούσα να έχω ένα αλύγιστο φυσικό και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών ανάλογα τις ορέξεις, για αυτό θα προτιμήσω ένα μη απαιτητικό υποκατάστατο ».

Οι άντρες είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό, γιατί οι άντρες είναι αυτοί που μπορούν και απομονώνουν πάνω στο σώμα τα σημεία του. «ωραία βυζιά » ή «ωραίο κ….». Οι άντρες μπορούν να κλείσουν τα μάτια και να απολαύσουν ένα καλό στοματικό σεξ ή ένα γενικά σεξ από ένα άτομο που θεωρούν άσχημο, όταν το έχουν ανάγκη. Εμείς οι γυναίκες από την άλλη ενεργοποιούμαστε σεξουαλικά από όλο το πακέτο και όχι μόνο από ένα συγκεκριμένο μέρος του, το οποίο είναι ανεκτίμητο όταν διατίθεται αλλά ποτέ δεν γίνεται η επιλογή μόνο με βάση αυτό.

Οι άνδρες έχουν obsession με το λεσβιακό σεξ, ακόμα και όταν δεν συμμετέχουν ενεργά σε αυτό, λατρεύουν να κοσμεί τους τοίχους τους ή τα περιοδικά τους. Αναρωτιέμαι γιατί δεν συμβαίνει το αντίθετο και να βλέπουμε στα γυναικεία δωμάτια ή στα γυναικεία περιοδικά πόστερ και φωτογραφίες κατά ομολογία πανέμορφων gay αγοριών σε σεξουαλικές πόζες;

Νομίζω ότι έχω την απάντηση « γιατί η πορνογραφία προς τέρψη των γυναικών ακόμα δεν έχει εξαπλωθεί επειδή η σεξουαλικότητα των γυναικών είναι μυστικό κρυμμένο στην ντουλάπα»

Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μύθος ότι η σεξουαλικότητα και η πορνογραφία είναι πλεονέκτημα των αντρών απλώς εμείς οι γυναίκες έχουμε γεννηθεί για να ντρεπόμαστε και κρατάμε κρυφούς ακόμα και τους «δύσκολους» οργασμούς μας.

Όσες φορές έχω πάει straight φίλες μου σε gay bars που έχει go go boys τους έχουν βγει τα μάτια και από το θέαμα αλλά και από το αλληθώρισμα γιατί κάνουν τρομερές προσπάθειες να δείξουν ότι δεν κοιτάζουν. Εάν η κοινωνία μας ήταν πιο απελευθερωμένη δίπλα στις λεσβιακές φωτογραφίες θα στέκονταν και gay αντρικές γιατί πιστέψτε με, ένα ταμπού τις χωρίζει και όχι η μειωμένη προσφορά ηδονής.

Εδώ και 10 χρόνια συνεχίζονται στης πόλης μας τα πιο γνωστά περιοδικά να φιλοξενούνται άρθρα «Αποστόλη άνδρες σε bar για γυναίκες» ποτέ όμως δεν έχω δει ούτε ένα άρθρο «αποστολή – γυναίκες σε bar μόνο για άντρες».

Για σκεφτείτε δεν θα ήταν τραγικά γελοίο δυο straight γκόμενες να πηγαίνανε σε gay bar κα να την πέφτανε σε gay άντρες; Ανάθεμα θα ήταν όχι θέμα και σίγουρα ένα απογοητευτικό ρεπορτάζ που δεν θα πούλαγε. Γιατί ακόμα υπάρχουν ηλίθιοι που διαβάζουν τα άρθρα «αποστολή άνδρες σε bar για γυναίκες» τα οποία είναι τόσο κλισαρισμένα που πλέον απέχουν τρομερά από την πραγματικότητα και το μόνο που χιλιογράφουνε είναι τα ίδια κλισέ που συμβαίνουν αποκλειστικά και μόνο στα μυαλά των αντρών.

Γιατί αγαπητέ κύριε Κωστόπουλε ακόμα τους επιτρέπετε να γράφουν απείρου κάλους βλακείας, εγώ προσωπικά διατίθεμαι να σας φιλοξενήσω με τιμές και δάφνες σε ένα Cyberdykes Party και να σας καταρρίψω όλα τα ηλίθια κλισέ που γράφονται στα περιοδικά σας, αλλά μετά εσείς θα βάλετε στην πυρά τους τετριμμένους αρθρογράφους σας και μαζί και τα άρθρα τους;

Maria Cyber

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...