Η ομοφοβία του Φαήλου Κρανιδιώτη

Η ομοφοβία του Φαήλου Κρανιδιώτη

Πρώην σύμβουλος πρωθυπουργού λέει, δικηγόρος και πολιτικός. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι αυτό ακριβώς στην πολιτική και στη ζωή μας που δεν θέλουμε να έχουμε την παραμικρή σχέση μαζί του.

Ήταν σπαρακτικός χθες ο επί 25 χρόνια σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα, Κώστας Φαλελάκης. Στην πολιτική κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού. Και μίλησε δημόσια για το πόσο ζόρικα είναι μερικά πράγματα -αυτονόητα, για άλλους- για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπός του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του» είπε.

Κι αναγκάζεται ο άνθρωπος να ταξιδέψει μέχρι τη Βουλγαρία για την αποτέφρωση, της σορού, του αγαπημένου του. Επειδή στην Ελλάδα δεν μπορεί να την κάνει. Μιλάμε, μεσαίωνας.

Η ομοφοβία του Φαήλου Κρανιδιώτη

Κι έρχεται ο σύμβουλος Σαμαρά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, να κάνει το δικό του, άθλιο και ομοφοβικό, σχόλιο, αυτό που βλέπετε. Θα μου πείτε, γιατί ασχολούμαστε; Δίκιο έχετε, χίλια δίκια.

Είπαμε, μεσαίωνας.

Να πω κι εγώ, εδώ, τη φράση που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου: φέρτε και ψηφίστε επιτέλους αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης.

πηγή: https://www.efsyn.gr

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του Σ.Υ.Δ. με αφορμή τα ομοφοβικά σχόλια

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...