Ο Καμμένος δεν είναι ομοφοβικός, αλλά εξισώνει το σύμφωνο συμβίωσης με κτηνοβασία

Ο Καμμένος δεν είναι ομοφοβικός, αλλά εξισώνει το σύμφωνο συμβίωσης με κτηνοβασία

Εφ' όλης της ύλης μίλησε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του STAR «Στον Ενικό». Ωστόσο προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του περί κτηνοβασίας, μιλώντας για το σύμφωνο συμβίωσης.

Ερωτηθείς σχετικά από τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο για την εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης και στις Ένοπλες Δυνάμεις και το εάν θα υπάρχει και δικαίωμα συνυπηρέτησης στην ίδια πόλη, ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι στρατιωτικοί είναι Έλληνες πολίτες και πως ό,τι ισχύσει για τους Έλληνες πολίτες θα ισχύσει και για αυτούς.

Μάλιστα, όταν του έφερε ως παράδειγμα τον Μπάρακ Ομπάμα και τις ΗΠΑ, πήρε την ακόλουθη απάντηση περί… καμήλας: "Καλά, ο Ομπάμα μπορεί και να τους παντρεύει αν θέλει. Και στη Γερμανία έχουν αποφασίσει να κάνουν οίκο ανοχής για κτηνοβάτες, θέλει ο άλλος να πηγαίνει με σκύλο με γάτα, με καμήλα, με καμηλοπάρδαλη. Επειδή λοιπόν το κάνουν στη Γερμανία, θα θέλω εγώ να παντρεύεται ο άλλος καμήλα;".

"Η επιλογή του σεξουαλικού προσανατολισμού είναι προσωπικό θέμα του καθένα, δεν είμαι ομοφοβικός" δήλωσε, ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως για το σύμφωνο συμβίωσης οι ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν όταν έρθει στην οριστική του μορφή στη Βουλή, συναρτώντας την απόφαση του ιδίου και του κόμματός του με τη θέση που θα λάβει επί του θέματος η Εκκλησία της Ελλάδας.

"Να δούμε τι θα πει η Εκκλησία της Ελλάδος. Να δούμε τι θα έρθει στη Βουλή και τι θα πει. Πάντα θεωρούσα και θεωρώ ότι η Εκκλησία ήταν η πρωτοποριακή και χωρίς μεσαιωνικά δείγματα και πιστεύω πως αυτά που θα αποφασίσει θα βρίσκουν σύμφωνη τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού", τόνισε ο κ. Καμμένος.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι κάθετα αντίθετοι στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Τι είπε για τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους

Αναφορικά με το ζήτημα της σχέσης Εκκλησίας-Κράτους, ο κ. Καμμένος τόνισε πως δεν πιστεύει στον διαχωρισμό τους.
Απαντώντας σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα για την πρόταση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να καταργηθεί η πρωινή προσευχή στα σχολεία αλλά και να μετατραπεί το μάθημα των θρησκευτικών σε θρησκειολογία με δυνατότητα απαλλαγής από αυτό, ο υπουργός Άμυνας απάντησε: "Ποτέ δεν θα γίνει αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Και προσευχή και μάθημα θα γίνονται. Η ορθόδοξη πίστη είναι η επίσημη θρησκεία του Κράτους και ορίζεται από το Σύνταγμα. Ας βρεθεί πρώτα μια πλειοψηφία να το αλλάξει και μετά το βλέπουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΡΤΩ

Πηγή: https://news247.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...