Θέλετε να βγείτε με μια butch γυναίκα;

Θέλετε να βγείτε με μια butch γυναίκα;

Είστε femme και σας ελκύουν οι αρρενωπές (butch) γυναίκες ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια σχέση με μια αρρενωπή γυναίκα; Σας προσφέρουμε 5 πρακτικές συμβουλές για να μην έρθετε σε κόντρα με τη σύντροφό σας.

Μην της ζητάτε να μην είναι τόσο αρρενωπή σε δημόσιες εμφανίσεις σας

Οι αρρενωπές γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά πως ο κόσμος τις αντιλαμβάνεται. Το πιο πιθανό είναι να έχουν δεχτεί αρνητικά σχόλια για την αρρενωπότητά τους και η αυτοπεποίθηση που έχουν τώρα θα έχει κερδηθεί με μόχθο. Έτσι, το να της ζητάτε να είναι πιο θηλυπρεπής σε δημόσιες εμφανίσεις σας -ίσως επειδή ντρέπεστε- θα νιώσει ότι την απορρίπτετε και δεν την δέχεστε όπως πραγματικά είναι.

Αν νιώσει ότι πρέπει να φύγει από κάποια κατάσταση που δεν καταλαβαίνετε, ακολουθήστε την και ρωτήστε την μετά το γιατί

Υπάρχουν μερικές καταστάσεις που μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε επειδή είστε πιο femme από την σύντροφό σας. Αυτό είναι λογικό μιας και ο κόσμος σίγουρα θα σας συμπεριφέρετε διαφορετικά από την αρρενωπή σύντροφό σας. Οπότε αν η σύντροφός σας, σας ζητήσει να φύγει από μια κατάσταση που την φέρνει σε αμηχανία ακολουθήστε την και μην έρθετε σε κόντρα μαζί της γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη σχέση σας.

Μην πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα

Όταν η αρρενωπή σύντροφός σας, σας εκμυστηρεύεται διάφορες προσωπικές δυσκολίες που μπορεί να έχει βιώσει λόγω της αρρενωπότητάς της, μην είστε συγκαταβατικοί και νομίζετε ότι έχετε όλες τις απαντήσεις. Σίγουρα θα το έχετε περάσει κι εσείς όταν προσπαθείτε να εξηγήσετε κάτι σε έναν άντρα κι αυτός κάνει ότι γνωρίζει την κατάσταση καλύτερα από εσάς.

Όταν μοιράζεται τις δυσκολίες της μαζί σας, να την ακούτε με προσοχή

Να φτάνετε σε ένα σημείο όπου καταλαβαίνετε πλήρως τις δύσκολες στιγμές που έχετε περάσει μπορεί να πάρει πολύ καιρό. Πριν φτάσετε στο σημείο να τα μοιράσετε αυτά με ένα άλλο άτομο, πρέπει να τα επεξεργαστείτε πρώτα μέσα σας. Να το έχετε αυτό υπόψη σας όταν η αρρενωπή σύντροφός σας, αρχίσει να μοιράζεται τις εμπειρίες της μαζί σας. Είναι μια διαδικασία που μπορεί να την κάνει να νιώθει ευάλωτη. Μην την πιέσετε να μοιραστεί περισσότερα, μην την μαλώσετε που δεν σας τα είπε νωρίτερα και μην την αμφισβητήσετε. Απλά ακούστε την με προσοχή κι αγάπη.

Αποδεχτείτε ότι ποτέ δεν θα την καταλάβετε απόλυτα

Όταν κάνουμε μια νέα σχέση με κάποια, θέλουμε όσο τίποτα άλλο να έχουμε μια εμπάθεια για τα πράγματα τα οποία έχει περάσει. Πιστεύουμε ότι αν το επιτύχουμε αυτό θα έχουμε μια πιο ουσιαστική σχέση με τη σύντροφό μας. Αλλά πρέπει να αποδεχτείτε ότι όσο και να προσπαθήσετε δεν θα καταλάβετε ποτέ απόλυτα πως είναι να ζείτε τη ζωή σας ως μια αρρενωπή γυναίκα. Μπορεί να την ακούσετε με συμπόνοια και να δείξετε κατανόηση αλλά ποτέ δεν θα το καταλάβετε απόλυτα, όπως μια λευκή γυναίκα δεν θα καταλάβαινε απόλυτα πως είναι να ζήσει τη ζωή της ως μαύρη.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...