Έρχεται το 1ο Pride Πάτρας!

Έρχεται το 1ο Pride Πάτρας!

Μετά από τα Pride της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης σειρά έχει και η Πάτρα! Οπότε αναμένουμε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια μέσα στους επόμενους μήνες και το 1ο Pride της Πάτρας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ομάδας που αυτοσυστήθηκε με σκοπό να διοργανώσει το 1ο LGBTQI+ Pride στην Πάτρα στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook:

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε από τα μέλη μιας ανοιχτής ομάδας που αυτοσυστήθηκε με σκοπό να διοργανώσει το 1ο LGBTQI+ Pride στην Πάτρα.

Από εδώ θέλουμε να μάθετε τις αρχές πάνω στις οποίες θα οργανωθεί το φεστιβάλ, που θα ανακοινωθούν προσεχώς, και θέλουμε να ενημερωθείτε για το 2ο ανοιχτό κάλεσμα που θα λάβει χώρα μέσα στον Ιανουάριο με σκοπό όποιος θέλει να βοηθήσει στην διοργάνωση να μπορέσει να το κάνει!

Αποτελεί κατά μια έννοια την επίσημη σελίδα του 1ου Pride της Πάτρας! Θέλουμε επίσης να διαχωρίσουμε την προσπάθεια μας από την δράση οποιασδήποτε άλλης σελίδας που έχει δημιουργηθεί με παρόμοια ονομασία, καθώς αυτή η σελίδα είναι η μοναδική που μας εκπροσωπεί.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και ευχόμαστε το πρώτο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας να μην βρει εμπόδια στην πραγμάτωση του!
Μοιραστείτε τα ευχάριστα νέα με τους φίλους σας.
Οργανωτική Ομαδα

Επίσημη σελίδα στο Facebook

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...