trans

Ο ΠΡΩΤΟΣ TRANS ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ MEN’S HEALTH

Ο πρώτος trans άνδρας σε εξώφυλλο ευρωπαΐκής έκδοσης του Men's Health
"Εάν υπάρχει έστω και ένα άτομο εκεί έξω που μπορώ να βοηθήσω, θα πετύχω", λέει ο Ben Melzer.

Η έκδοση Απριλίου του περιοδικού Men's Health της Γερμανίας σπάει το κατεστημένο βάζοντας το transgender fitness model Ben Melzer στο εξώφυλλό του.

Η φωτογράφιση θα κάνει τον 27χρονο Melzer το πρώτο ανοιχτά διαφυλικό άτομο που θα κοσμήσει το εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού γυμναστικής στην Ευρώπη, γράφει η Pink News.

Ο Melzer, ο οποίος ξεκίνησε τη μετάβαση στα 23 του, αποκαλύφθηκε μετά την συμμετοχή του σε έναν εθνικό διαγωνισμό, και είπε στην Towleroad ότι στόχος του είναι "να δείξει στον κόσμο ότι [οι trans άνδρες είναι] απλά κανονικοί άνδρες.

"Είχα πάντα ένα πάθος για το fitness, αλλά λόγω των χειρουργικών επεμβάσεων ήταν δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος μου", είπε.

"Μετά από περίπου τρία χρόνια, όλα επιτέλους είχαν τελειώσει και άρχισα να επικεντρώνομαι στην προπόνηση και τη διατροφή μου".

Τώρα, βέβαια, είναι "πολύ ευχαριστημένος με το άτομο" που έχει γίνει, και θέλει να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα που δημιουργήθηκε από το περιοδικό για να ρίξει φως σε ζητήματα διαφυλικών ατόμων.

"Το μέσα μου και το έξω μου, επιτέλους, ταιριάζουν και γι 'αυτό δεν ντρέπομαι καθόλου να μιλάω γι' αυτό", είπε ο Melzer στην Bild.de. "Εάν υπάρχει έστω και ένα άτομο εκεί έξω που μπορώ να βοηθήσω, θα πετύχω."

Ο ίδιος εμφανίζεται σε ένα βίντεο στο Bild.de, μιλώντας σχετικά με την εμφάνιση του στο εξώφυλλο, και τα θέματα που έχει αντιμετωπίσει ως trans άνδρας. Μιλώντας στα γερμανικά, ο Melzer, λέει ότι δεν ήταν "ποτέ ένα τυπικό κορίτσι", δείχνοντας μια φωτογραφία του να κλαίει και εξηγώντας ότι έκλαιγε γιατί τον ανάγκαζαν να φοράει ροζ.

Benjamin Melzer

Benjamin Melzer

Για περισσότερες φωτογραφίες Benjamin Melzer on Instagram

Πηγή: huffingtonpostpinknews.co.uk

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...