adidas

H Adidas κλείνει τα ομοφοβικά στόματα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο αθλητικός κολοσσός Adidas ενώθηκε με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την αγάπη σε όλες τις μορφές της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η μάρκα αθλητικών ανήρτησε στο Instagram, μια εικόνα με δύο γυναίκες δρομείς που φορούσαν ίδια αθλητικά παπούτσια, με τη λεζάντα: «The love you take is equal to the love you make".

Ενώ οι περισσότεροι εξήραν την εταιρεία για την υποστήριξη της στην LGBT κοινότητα, κάποιοι άλλοι δεν ήταν και τόσο «καλοί».

Απτόητη από όλους τους haters, η Adidas απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ημέρα αυτή – αποστέλλοντας σε όλους τους ομοφοβικούς ένα μεγάλο φιλί!

Ένας χρήστης δήλωσε: americanhero123: «Ντροπή σου Adidas! Πάω στη Nike τώρα»

Μια άλλη πρόσθεσε: Azemann: «Τι στο διάολο Adidas; Αυτή η ημέρα είναι για τα αγόρια και τα κορίτσια ... όχι για τις λεσβίες».  Στην οποία η εταιρεία απάντησε, «Όχι Αzemann, αυτή η ημέρα είναι για την ΑΓΑΠΗ» «Χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα εισάγει μια ρήτρα σε όλες τις συμβάσεις για αθλητικές χορηγίες σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των LGBT. «H Adidas αναγνωρίζει και συμμορφώνεται στις αρχές της διαφορετικότητας, καθώς αυτό είναι ένα κεντρικό κομμάτι της φιλοσοφίας της ομάδας Adidas», δηλώνει η ρήτρα. Ως εκ τούτου «η Adidas εγγυάται ότι αυτή η συμφωνία ούτε θα τερματιστεί ούτε θα τροποποιηθεί σε περίπτωση που ο αθλητής αποκαλυφθεί στο κοινό ως μέλος της LGBT κοινότητας.»

 

Πηγή: pinknews.co.uk

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...