Αναφορά βουλευτών προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης, κύριο Μουζάλα, με αφορμή Υπόμνημα του ΣΥΔ, αναφορικά με τους LGBTI πρόσφυγες

Δελτίο τύπου εξέδωσε Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.) σχετικά με την αναφορά βουλευτών προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης, κύριο Μουζάλα, με αφορμή το Υπόμνημα του ΣΥΔ, αναφορικά με τους LGBTI πρόσφυγες στην χώρα μας. 

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει:

Mετά το δελτίο τύπου της 20ης Ιουνίου 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τους Πρόσφυγες, όπου το ΣΥΔ, πέραν των ανησυχιών του, κατέθεσε μία δέσμη δέκα συγκεκριμένων προτάσεων προς το αρμόδιο Υπουργείο, το καταθέσαμε και εγγράφως ως Υπόμνημα υπόψιν του Υπουργού στις 22.6.2016, και εν συνεχεία, μετά από συνεννόηση, οι βουλευτές του Συ.Ριζ.Α. Αφροδίτη Σταμπουλή, Αννέτα Καβαδία, Καραγιαννίδης Χρήστος, Σταματάκη Ελένη και Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσαν το Υπόμνημα του ΣΥΔ ως αναφορά – ερώτηση προς τον κύριο Μουζάλα, ζητώντας από τον κύριο Υπουργό να πάρει θέση επ’ αυτών και ενέργειές του.

Και κλείνει με κάλεσμα στον Υπουργό:

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του κυρίου Υπουργού, και δηλώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση, θα βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των προσφύγων, και ιδιαίτερα των LGBTQI και τρανς προσφύγων, με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...