Έκδοση για φοιτητές/φοιτήτριες Νομικής στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς»

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Colour Youth Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας - στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς» και σε συνέχεια ειδικού Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου για φοιτητές/φοιτήτριες Νομικής Επιστήμης και νέους-ες δικηγόρους που πραγματοποίησε στη Νομική Σχολή Αθηνών (31/05) – ανακοινώνει τη δημοσίευση και δωρεάν διάθεση νέας έκδοσης, υπό τον τίτλο:
Σεξουαλικός Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου: Δικαιώματα & Δυνατότητες Έννομης Προστασίας. Πρακτικά Θέματα για φοιτητές νομικής.
Η έκδοση αυτή απευθύνεται κυρίως – αλλά όχι μόνο – σε φοιτητές/φοιτήτριες της Νομικής Επιστήμης οι οποίοι-ες επιθυμούν ν’ αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να εμπλουτίσουν ήδη υπάρχουσες, αναφορικά με το ισχύον νομικό πλαίσιο που αφορά (και) τους ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο κ. Όθωνας Ψάλτογλου, δικηγόρος, επιστημονικός συνεργάτης της Colour Youth - Κοινότητας LGBTQ Νέων Αθήνας.
Οι απόψεις που διατυπώνονται στην έκδοση αυτή είναι του συγγραφέα και δεν εκφράζουν κατ’ανάγκην τις θέσεις του εκδότη ή του χρηματοδότη του Έργου. Το βιβλίο διατίθεται στην ιστοσελίδα του Έργου www.pestosemas.com για on-line ανάγνωση ή δωρεάν κατέβασμα.
Το Έργο “Πες το σ’εμάς” υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος για την Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society Foundations).
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...