Γιώργης Χριστοδούλου: Η ελληνική κοινωνία δεν είναι τόσο συντηρητική όσο πιστεύουμε. Είναι απλώς λιγάκι υποκριτική.

Συνέντευξη στον Γιώργη Χαριτωνίδη και στο Urban Life έδωσε ο αγαπημένος στην lgbtqi+ κοινότητα τραγουδιστής Γιώργης Χριστοδούλου, όπου μιλάει για την ζωή του που μοιράζεται μεταξύ της Αθήνας και της Βαρκελώνης, για τα σχέδια του σε σχέση με το τραγούδι, την διετή έρευνα που κάνει στο έργο του Αττίκ και την επόμενη δισκογραφική δουλειά του.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την διασκευή του τραγουδιού "Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", την επιλογή μιας γκέι ιστορίας για το βίντεο κλιπ του και αν ο τραγουδιστής δίστασε μήπως υπάρξουν αντιδράσεις και αν θα παίξουν το τραγούδι του, απαντάει με ειλικρίνεια:

Να “παίξει” πού; Δεν το έστειλα πουθενά, παρά σε ένα και μοναδικό σάιτ στο οποίο έκανε πρεμιέρα. πουθενά αλλού. Όχι για κανέναν άλλο λόγο απλώς γιατί μου έλλειπε ο άνθρωπος για να αναλάβει αυτή τη δουλειά. Όσο για τις αντιδράσεις, δεν είδα και πολλές, δεν ένιωσα ότι κάποιος με μίσησε γι αυτό, ίσα ίσα. Θέλησα να κάνω ένα βίντεο για  ένα κομμάτι που να δείχνει δύο ερωτευμένα παιδιά και το έκανα. Η ελληνική κοινωνία δεν είναι τόσο συντηρητική όσο πιστεύουμε. Είναι απλώς λιγάκι υποκριτική. Η ελληνική κοινωνία -όπως όλες, μικρές ή μεγάλες- έχει απ’ όλα. Απλώς δεν θέλει να το λέει.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη εδώ.

Ας σημειώσουμε ότι ο Γιώργης Χριστοδούλου είναι ένας ανοιχτά γκέι άντρας (μπορείτε να βρείτε σχετικές δηλώσεις του σε δημοσίευση του antivirus) και ας θυμηθούμε την όμορφη διασκευή του στο τραγούδι αυτό των Γιαννακόπουλου-Κυπαρίσση

 

 

 

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...