WONDERKID, μια ταινία για την ομοφοβία στον κόσμο του ποδοσφαίρου

Βγήκε στην δημοσιότητα το τρέιλερ μιας ταινίας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την διεθνή lgbtqi+ κοινότητα. Πρόκειται για την ταινία του Rhys Chapman, "WONDERKID" η οποία αναφέρεται στην ομοφοβία στον επαγγελματικό κόσμο του ποδοσφαίρου. 

Ο πρωταγωνιστής, το οποίο ερμηνεύει ο Chris Mason, είναι ένας νεαρός, γκέι άντρας ο οποίος αρπάζει τις ευκαιρίες για να ανέβει επαγγελματικά και να γίνει διεθνές αστέρι στο ποδόσφαιρο, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τον εαυτό του και την κρυμμένη καλά ομοφυλοφιλία του. Όμως όταν η προσωπική του ζωή γίνεται αντιληπτή από τους συμπαίκτες του και, ακόμα χειρότερα, από τον τύπο, έχει να αντιμετωπίσει εχθρότητα στα αποδυτήρια και βιτριολικά μηνύματα. Κυρίως έχει να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό.

Η ταινία έχει ήδη κερδίσει υποστήριξη σημαντικών προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου, όπως των Martin Tyler, Alan Smith και Geoff Shreeves, επίσης των Sir Ian McKellen και Stephen Fry, και των χορηγών της The Telegraph, adidas, The FA, The Premier League, Watford Football Club, Tottenham Hotspur, Kick It Out και the Kevin Spacey Foundation.

Ελπίζουμε να την δούμε και στην Ελλάδα...

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...