Σύμφωνα με τις LGBT οργανώσεις της Αμερικής, το "κάρμα" τιμωρεί ομοφοβικό αρχηγό θρησκευτικής οργάνωσης

Ο Tony Perkins, αρχηγός της χριστιανικής αντι-γκέι ομάδας Family Research Council στην Λουιζιάνα, είναι γνωστός στην Αμερική για τα ομοφοβικά και ρατσιστικά του σχόλια. Μεταξύ άλλων έχει πει ότι η παιδοφιλία είναι ένα ομοφυλοφιλικό πρόβλημα, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι καταραμένοι ενώ, το 2015, σχολιάζοντας τον τυφώνα που έπληξε την Χαβάη ανέφερε ότι ήταν η τιμωρία του Θεού για την νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, συμπληρώνοντας ότι οι ομοφυλόφιλοι θα υποστούν φυσικές καταστροφές για να τιμωρηθούν. 

Την περασμένη, ωστόσο, εβδομάδα, η περιοχή όπου κατοικεί πλήγηκε από πλημμύρες που έφτασαν τα τρία μέτρα. Το σπίτι του καταστράφηκε ολοκληρωτικά ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του κατάφεραν να σωθούν διαφεύγοντας με κανό. "Ήταν μια καταστροφή βιβλική" δήλωσε ο ίδιος αργότερα σε τοπική, ραδιοφωνική εκπομπή.

Οι LBGT οργανώσεις της περιοχής του, αφού εξέφρασαν την λύπη και την συμπαράστασή τους σε οικογένειες των θυμάτων από την καταστροφή, που έφτασαν τους 13 νεκρούς και τους 30.000 άστεγους, σημείωσαν ότι δεν φταίει η ομοφυλοφιλία για τις φυσικές καταστροφές, όπως υποστηρίζει ο Tony Perkins, και καλά θα κάνει ο ίδιος να μην προκαλεί το "κάρμα" του... 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...