Ταρώ απο την MamaVana


Αθήνα - Λέσβος - Ερεσσός
Διαβάζοντας τα Ταρώ απο την Mamavana
τηλέφωνο για ραντεβού: 6992056428


Η Ταρώ είναι μια πανάρχαιη αλλά και μια σύγχρονη μέθοδος αυτογνωσίας. Ανακατεύοντας τα ιερά της φύλλα το άτομο συντονίζεται με τον ανώτερο εαυτό με τη θεά και το θεό μέσα του με τα Αρχέτυπα και έλκει εκείνα τα φύλλα που ταιριάζουν μόνο σε εκείνο. Μέσω της αποκρυπτογράφησης των συμβόλων οδηγείται στη γνώση και στη συνειδητοποίηση των τωρινών καταστάσεων στους διάφορους τομείς της ζωής του : α) σε ποια φάση της εξελικτικής του πορείας βρίσκεται και με ποια μορφή εκδηλώνεται αυτό το στάδιο στην καθημερινότητά του β) ποιο είναι το μήνυμα που του στέλνει το σύμπαν και πώς καλείται να δράσει κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες δηλαδή ποια είναι η στάση που θα κρατήσει ή οι τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει για την επίτευξη του στόχου του (πώς μπορεί με άλλα λόγια το άτομο χρησιμοποιώντας το πεπρωμένο του να δράσει) γ) ποιοι είναι οι ψυχολογικοί παράγοντες που ευνοούν αλλά και ποιοι αυτοί που εμποδίζουν την επίτευξη του στόχου και πως αντιμετωπίζονται.

«Κάθε τι που δεν φτάνει στη συνειδητότητα επιστρέφει με τη μορφή πεπρωμένου» Jung.

Αυτό που παρατήρησα μετά από 20 χρόνια μελέτης και εξάσκησης της Ταρώ είναι ότι παρόλο που πολλά άτομα εξετάζουν και τα επαγγελματικά τους ή τα οικογενειακά τους ζητήματα ο συνηθέστερος λόγος που συμβουλεύεστε την Ταρώ είναι ο Έρωτας.

Το άγγιγμα του ερμαφρόδιτου θεού που είναι θεός και θεά συνάμα μυεί την ψυχή μας σε ανώτερες υπερβατικές αλήθειες και μας μεταμορφώνει. Εξακολουθεί να είναι ένα Μυστήριο που στην εποχή μας δεν βιώνεται μέσα από τελετουργίες, αν και κάθε ερωτική στιγμή πρέπει να βιώνεται σαν ιεροτελεστία αλλά μέσα από τη ζωή και τις καθημερινές σχέσεις – βέβαια οι περισσότεροι έχουμε ζήσει μαζί πολλές ζωές και συνάψει πολλές διαφορετικές σχέσεις.

Προσωπικά σας ενθαρρύνω στην περιπλάνησή σας στα μαγικά μονοπάτια του Έρωτα, εκτός αν είστε γεννημένοι ασκητές ή καλόγριες, όποια μορφή και αν έχει πάρει και με όποιο φύλο και εάν εκδηλώνεται. Το γιατί ελκυόμαστε από άτομα του ίδιου ή του αντίθετου φύλου δεν χρειάζεται φυσικά να το εξετάσουμε αφού μας το εξήγησε πολύ καλά ο Πλάτωνας δίνοντας μας και πρότυπο αρμονικής σχέσης μεταξύ εραστή και ερωμένου σύμφωνα με την εποχή του και η Σαπφώ που μύησε στα μυστήρια του Έρωτα πολλές εταίρες εξυμνώντας τον Έρωτά της για αυτές πάνω από τα κύματα της Λέσβου.

Σε αυτά τα κύματα οι γυναίκες της Ερεσσού μέχρι σήμερα βουτάνε και αναδύονται ως Αφροδίτες, Αμαζόνες, Μούσες ερμαφρόδιτοι θεοί, μαινάδες, ανάβουν φωτιά στην παραλία, δημιουργούν, ερωτεύονται μεταξύ τους κάνουν τέχνη, παθιάζονται, κάνουν επιχειρήσεις, τσακώνονται, θεραπεύουν και θεραπεύονται με εναλλακτικές θεραπείες, καλλιεργούν τη γη, εκτρέφουν ζώα, χορεύουν κάτω από τα αστέρια στην άμμο των beach party, κάνουν φεστιβάλ, κάνουν παιδιά, ζουν τη Μαγεία κάθε στιγμή.

Από αυτές τις γυναίκες προέρχομαι και σας καλώ σε ένα ταξίδι στον εαυτό μέσω της Ταρώ θα με βρείτε στην Ερεσσό της Λέσβου να ασχολούμαι με κάποια από αυτά που σας περιέγραψα πιο πάνω και στις αιώρες του «Mamas wild side» να ανακατεύω τα φύλλα και άλλα ή στην Αθήνα μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 6992056428 Mamavana.
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...