Ανακοίνωση ΛΟΑΤ ΑμεΑ / υπενθύμιση στην ελληνική ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Θα θέλαμε, ως ΛΟΑΤ ΑμεΑ, να σας υπενθυμίσουμε (και να ξανατονίσουμε) πόσο απαραίτητο είναι όλες οι εκδήλωσεις της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+κοινότητας, να είναι καθολικά προσβάσιμες σε ΑμεΑ, από την επιλογή των χώρων διεξαγωγής (προσβάσιμοι χώροι τόσο σε χειροκίνητα όσο και σε ηλεκτροκίνητα αμαξίδια και με τουαλέτα για ΑμεΑ) μέχρι και την διευκόλυνση επικοινωνίας σε αυτές (διερμηνείς ΕΝΓ και χειλανάγνωσης, όλο το έντυπο υλικό σε μεγαλογράμματη γραμματοσειρά καθώς και σε κώδικα braille, τα ελληνικά βίντεο με υπότιτλους SDH κλπ).

Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη και κάτι από τα παραπάνω λείπει, κάποιοι, ΛΟΑΤΚΙ+ και μη, συνάνθρωποι μας με αναπηρία δεν μπορούν να παρευρεθούν ή να τις παρακολουθήσουν, και επομένως αποκλείονται από αυτές τις "συμπεριληπτικές" εκδηλώσεις.

Η ομάδα μας είναι εδώ, και θα χαρούμε να έρχεστε σε επαφή μαζί μας από τις πρώτες κιόλας σκέψεις σας για μια εκδήλωση, να σας προσφέρει τις απαραίτητες συμβουλές ώστε κανένα ΑμεΑ να μην αποκλειστεί ποτέ ξανά από οποιαδήποτε εκδήλωση. Για να κάνουμε συμπεριληπτικές και όχι "συμπεριληπτικές" εκδηλώσεις.

Με εκτίμηση, Προσωρινό ΔΣ ΛΟΑΤ ΑμεΑ

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...